مقاله تاثیر آموزش مبتنی بر مدل اعتقاد بهداشتی بر ارتقای رفتارهای پیشگیری کننده از لیشمانیوز جلدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر آموزش مبتنی بر مدل اعتقاد بهداشتی بر ارتقای رفتارهای پیشگیری کننده از لیشمانیوز جلدی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر آموزش مبتنی بر مدل اعتقاد بهداشتی بر ارتقای رفتارهای پیشگیری کننده از لیشمانیوز جلدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آموزش مبتنی بر مدل اعتقاد بهداشتی بر ارتقای رفتارهای پیشگیری کننده از لیشمانیوز جلدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر آموزش مبتنی بر مدل اعتقاد بهداشتی بر ارتقای رفتارهای پیشگیری کننده از لیشمانیوز جلدی :

مقاله تاثیر آموزش مبتنی بر مدل اعتقاد بهداشتی بر ارتقای رفتارهای پیشگیری کننده از لیشمانیوز جلدی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله طب نظامی از صفحه ۲۳۱ تا ۲۳۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر آموزش مبتنی بر مدل اعتقاد بهداشتی بر ارتقای رفتارهای پیشگیری کننده از لیشمانیوز جلدی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لشمانیوز جلدی (سالک)
مقاله آموزش
مقاله مدل اعتقاد بهداشتی
مقاله دانش آموزان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: اقدامات پیشگیرانه مانند آموزش و ارتقای سطح آگاهی و مهارت های پیشگیری کننده برای حفاظت فردی در مناطق اندمیک، یکی از مهم ترین استراتژی های برنامه کنترل لیشمانیوز جلدی است. هدف از این مطالعه، بررسی تاثیر آموزش بهداشت بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی در ارتقای رفتارهای پیشگیری کننده از سالک بود.
روش ها: در این مطالعه نیمه تجربی میدانی که در سال ۱۳۸۷ انجام شد، از جامعه آماری که دانش آموزان مقطع راهنمایی و متوسطه ساکن یکی از مناطق استان اصفهان بودند، ۴۵۰ نفر به شیوه سرشماری انتخاب شدند. سه جلسه آموزشی و پرسش نامه ای بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی طراحی شد. پرسش نامه شامل اطلاعات دموگرافیک و سئوالات مربوط به میزان آگاهی، حساسیت درک شده، تهدید درک شده، منافع و موانع درک شده، راهنمای عمل و اقدام به عمل بود که قبل از انجام آموزش و ۲ ماه بعد از آموزش به روش مصاحبه تکمیل شد. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS 15 و آزمون T زوجی تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: آگاهی و کلیه سازه های مدل با جنس، رابطه معنی داری داشتند و میانگین نمره دختران دانش آموز بیشتر از پسران بود. افراد دارای سابقه ابتلا به سالک، نمره بیشتری در کلیه سازه های مدل نسبت به بقیه داشتند، ولی آگاهی آنان با سایر نمونه های مورد مطالعه تفاوت معنی داری نداشت. آگاهی و سازه های مدل در دانش آموزان قبل و بعد از آموزش اختلاف معنی داری داشت.
نتیجه گیری: آموزش بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی، می تواند رفتارهای پیشگیری کننده از سالک جلدی در دانش آموزان را ارتقا بخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.