وضعیت تغذیه مادران باردار به تفکیک گروههای غذایی و عوامل مرتبط با آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 وضعیت تغذیه مادران باردار به تفکیک گروههای غذایی و عوامل مرتبط با آن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد وضعیت تغذیه مادران باردار به تفکیک گروههای غذایی و عوامل مرتبط با آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی وضعیت تغذیه مادران باردار به تفکیک گروههای غذایی و عوامل مرتبط با آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن وضعیت تغذیه مادران باردار به تفکیک گروههای غذایی و عوامل مرتبط با آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه پرستاری ایران

تعداد صفحات :۱۴

زمینه و هدف: تغذیه مادران در طول بارداری عامل کلیدی در تضمین سلامت مادر و کودک است. دریافت انواع مواد غذایی به میزان مناسب جهت تامین نیازهای مادر و جنین ضروری است. هدف از این پژوهش تعیین وضعیت تغذیه مادران باردار به تفکیک گروه های غذایی و عوامل مرتبط با آن بود.روش بررسی: مطالعه حاضر از نوع توصیفی بود و به روش مقطعی انجام شد. گروه هدف ۱۰۳۶ مادر باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر قم بود که به روش سهمیه ای انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه بسامد خوراک ۲۴ ساعته بود. کفایت دریافت گروههای غذایی با استفاده از شاخص محاسبه شد. مقادیر کمتر از ۸۰، ۱۰۰-۸۰ و بالای ۱۰۰ به ترتیب کمتر، برابر و بیشتر از نیاز روزانه در نظر گرفته شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۱۱.۵ با روشهای آمار توصیفی و آزمون مربع کای صورت گرفت.یافته ها:در (۶۵.۳ درصد) مادران باردار مصرف نان و غلات، در (۴۵.۷ درصد) دریافت گوشت و حبوبات، تخم مرغ، مغزها، در (۶۸.۵ درصد) مصرف شیر و لبنیات و در (۵۷.۴ درصد) آنان مصرف مواد متفرقه کمتر از میزان سفارش شده بود. استفاده از میوه ها و سبزیجات در ۶۵.۸ درصد مادران بالاتر از میزان مورد نیاز روزانه بود. مصرف میوه و سبزیجات در سه ماه دوم بارداری (p=0.01 ) بالاتر بود. بین دریافت گوشت و حبوبات، شیر و لبنیات و میوه ها و سبزیجات با شغل و سطح تحصیلات رابطه معنی دار وجود داشت (P<0.05).نتیجه گیری کلی: آموزش و حمایت مادران باردار برای دریافت کافی مواد غذایی خصوصا در گروههای شاغل و خانواده های کم درآمد ضروری است.

کلید واژه: تغذیه، بارداری، هرم غذایی، گروه غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.