طراحی مدل رتبه بندی آموزشی دانشکده های ارائه کننده رشته تغذیه در ایران، راهکاری برای شناسایی نقاط قوت و ضعف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی مدل رتبه بندی آموزشی دانشکده های ارائه کننده رشته تغذیه در ایران، راهکاری برای شناسایی نقاط قوت و ضعف دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی مدل رتبه بندی آموزشی دانشکده های ارائه کننده رشته تغذیه در ایران، راهکاری برای شناسایی نقاط قوت و ضعف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی مدل رتبه بندی آموزشی دانشکده های ارائه کننده رشته تغذیه در ایران، راهکاری برای شناسایی نقاط قوت و ضعف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی مدل رتبه بندی آموزشی دانشکده های ارائه کننده رشته تغذیه در ایران، راهکاری برای شناسایی نقاط قوت و ضعف :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی یزد

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و اهداف: در دو دهه اخیر گسترش کمی دانشگاه های علوم پزشکی و افزایش تعداد فارغ التحصیلان این گروه به عنوان در دسترس ترین راه حل سامان دادن به کاستی های سیستم بهداشتی و درمانی مدنظر بوده است. در حال حاضر بهبود کیفیت ارائه خدمات آموزشی در دانشگاه های علوم پزشکی اهمیت بیشتری یافته و در اولویت قرار گرفته است. هدف از این مطالعه طراحی الگویی برای تعیین تفاوت های ارائه خدمات آموزشی در دانشکده های ارائه کننده رشته تغذیه در ایران و شناسایی نقاط قوت و ضعف آنها در مقایسه با یکدیگر می باشد.روش بررسی: با تشکیل یک کمیته تخصصی و با استفاده از روش های بارش افکار و گروه اسمی الگوی رتبه بندی طراحی شد. از هر دانشکده نماینده ای معرفی شد تا پرسشنامه ای که برای جمع آوری اطلاعات طراحی شده بود را تکمیل کند. اطلاعات جمع آوری شده با بازدید از دانشکده ها تکمیل و تصحیح گردید. سپس امتیاز هر دانشکده در هر معیار محاسبه شد. برای آنالیز نهایی نیز از یک نرم افزار کامپیوتری که به همین منظور طراحی شده بود استفاده گردید.یافته ها: مجموعه ای شامل بیش از ۵۰ معیار و شاخص در قالب یک نمودار شاخه درختی طراحی شده و وزن آنها با روش های جلب توافق آرا تعیین شد. دانشگاه های علوم پزشکی ارائه کننده رشته تغذیه با استفاده از الگوی طراحی شده بررسی و مقایسه شدند.نتیجه گیری: با انجام این طرح نقاط قوت و ضعف ارائه خدمات آموزشی در رشته تغذیه مشخص شده و به عنوان الگویی عملی برای اصلاح و ارتقای کمی و کیفی، در اختیار برنامه ریزان و مسوولان قرار گرفت.

کلید واژه: آموزش، رتبه بندی، سطح بندی، تغذیه، دانشکده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.