بررسی تاثیر پخت مکرر بر رنگ سرامیک های دندانی و رنگ پذیری آنها در مواجهه با محلولهای رنگ زا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر پخت مکرر بر رنگ سرامیک های دندانی و رنگ پذیری آنها در مواجهه با محلولهای رنگ زا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر پخت مکرر بر رنگ سرامیک های دندانی و رنگ پذیری آنها در مواجهه با محلولهای رنگ زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر پخت مکرر بر رنگ سرامیک های دندانی و رنگ پذیری آنها در مواجهه با محلولهای رنگ زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر پخت مکرر بر رنگ سرامیک های دندانی و رنگ پذیری آنها در مواجهه با محلولهای رنگ زا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه هدف: انطباق رنگ بین رستوریشن های دندانی و دندانهای طبیعی یکی از شایع ترین مشکلات کلینیکی است. علیرغم انتخاب دقیق رنگ، رنگ نهایی سرامیک های دندانی ممکن است تحت تاثیر پروسه ساخت از جمله تعداد پخت قرار گیرد. همچنین ثبات رنگ نیز یک فاکتور مهم جهت موفقیت طولانی مدت رستوریشن های سرامیکی از لحاظ کلینیکی می باشد. اطلاعات کمی در مورد تغییر رنگ رستوریشن های سرامیکی تحت تاثیر نوشیدنی های رنگ زا مانند قهوه وجود دارد. هدف از این مطالعه ارزیابی اثر پخت مکرر و نوع سیستم سرامیکی بر روی ثبات رنگ سرامیک های دندانی در مواجه با نوشیدنی قهوه می باشد.روش کار: در این مطالعه تجربی آزمایشگاهی تعداد ۹۰ دیسک (با قطر ۱۰ میلی متر، core با ضخامت ۰.۵ میلی متر و پرسلن پوشاننده با ضخامت ۱.۵ میلی متر (برای سه سیستم سرامیکی ]یک نمونه متال-سرام و دو نمونه تمام سرام [(IPS, Zirconia) فراهم می شود (هر سیستم ۳۰ دیسک). هر سیستم بر اساس تعداد پخت (۳ و ۵ و ۷ بار) به سه گروه تقسیم می شوند سپس بعد از پختهای مکرر، نصف هر گروه در آب مقطر قرار می گیرند و نصف دیگر در قهوه .(n=5) رنگ هر دسته قبل و بعد از پختها و قرارگیری در محلول ها توسط دستگاه colorimeter انداره گیری می شود. شاخص های استاندارد l*a*b و تغییرات رنگ (DE) آنالیزمی شوند. (DE) با استفاده از فرمول ۱/۲ (DL2+Db2+Da2) DE=محاسبه می شود. از اندازه گیری مکررANOVA جهت آنالیز داده ها و از تست Tukey HSD برای مقایسه آنها استفاده می شود.نتایج: تغییر رنگ سرامیکها تحت تاثیر تعداد پخت (۳ و ۵ و۷) (P<0.005) و نوع سیستم سرامیکی(P<0.005) می باشد. همچنین اثر متقابل تعداد پخت و نوع سرامیک نیز از لحاظ آماری معنی دار است (P=0.000). با افزایش تعداد پختDE بیشتر می شود ولی فقط برای سیستم IPS بین پخت ۵-۳ از لحاظ کلینیکی مشخص است (DE>3). متوسط تغییرات DE در بین پخت های پایین تر (۵-۳) نسبت به پخت های بالاتر (۷-۵) بیشتر می باشد. نوشیدنی ها و اثر متقابل آن با تعداد پخت و سیستم سرامیکی، تغییر رنگ مشخصی از لحاظ آماری ایجاد نکردند.نتیجه نهایی: نوع سیستم پرسلن و تعداد پخت بر رنگ سرامیک های تست شده موثر هستند. نوشیدنی قهوه تغییر محسوسی بر رنگ نهایی ایجاد نکرد (DE<3).

کلید واژه: ترمیم دندان، ثبات رنگ، سرامیک ها، قهوه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.