حساسیت آنتیبیوتیکی و مقاومت چند دارویی در باکتری های اشریشیاکلی مولد بتالاکتاماز تیپ CTX-M و TEM در شهر مشهد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 حساسیت آنتیبیوتیکی و مقاومت چند دارویی در باکتری های اشریشیاکلی مولد بتالاکتاماز تیپ CTX-M و TEM در شهر مشهد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد حساسیت آنتیبیوتیکی و مقاومت چند دارویی در باکتری های اشریشیاکلی مولد بتالاکتاماز تیپ CTX-M و TEM در شهر مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی حساسیت آنتیبیوتیکی و مقاومت چند دارویی در باکتری های اشریشیاکلی مولد بتالاکتاماز تیپ CTX-M و TEM در شهر مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن حساسیت آنتیبیوتیکی و مقاومت چند دارویی در باکتری های اشریشیاکلی مولد بتالاکتاماز تیپ CTX-M و TEM در شهر مشهد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: یکی از شایع ترین علل مقاومت باکتری ها نسبت به آنتیبیوتیک های بتالاکتام تولید آنزیم های بتالاکتاماز است. هدف این تحقیق، مقایسه مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های ادراری اشریشیاکلی مولد بتالاکتاماز تیپ CTX-M و TEM و تعیین سویه های دارای مقاومت همزمان به چند آنتیبیوتیک بود.روش: در این تحقیق، باکتری های اشریشیاکلی از نمونه های ادراری بیماران بستری در دو بیمارستان دانشگاهی مشهد، در سال ۱۳۸۹ جدا و با استفاده از آزمایشات بیوشیمیایی افتراقی شناسایی و با کیت میکروژن تایید شدند. پس از انجام آنتی بیوگرام با روش انتشار در آگار، جدایه های مولد بتالاکتاماز با آزمایشات احتمالی و تاییدی شناسایی گردیدند. برای شناسایی باکتری های مولد بتالاکتاماز تیپ CTX-M وTEM ، پس از استخراج پلاسمید از واکنش زنجیره پلیمراز استفاده شد.یافته ها: درصد باکتری های دارای ژن blaCTX-M بیشتر از blaTEM بود (۹۷.۲ درصد در مقابل ۵۸.۳ درصد). از میان ۳۶ باکتری مولد ESBL (Extended-spectrum beta-lactamase)، ۲۰ جدایه دارای هر دو ژن بودند. در بین جدایه ها، مقاومت نسبت به سفوتاکسیم بیشتر از سفتازیدیم بود. درصد بیشتری از جدایه های دارای blaCTX-M در مقایسه با جدایه های کدکننده هر دو ژن blaTEM, CTX به آنتیبیوتیک های غیر بتالاکتام، نالیدیکسیک اسید، سیپروفلوکساسین، جنتامایسین و نیتروفورانتویین، مقاوم یا بینابینی بودند که اختلاف برای جنتامایسین معنی دار بود (P<0.05). 16 جدایه از ۳۶ (۴۴.۴ درصد) باکتری مولد ESBL در این تحقیق مقاومت همزمان نسبت به سه آنتی بیوتیک سیپروفلوکساسین، اسید نالیدیکسیک و کوتریموکسازول داشتند که از میان آنها ۹ سویه تنها ژن blaCTX و ۸ سویه هر دو ژن blaTEM, CTX را کد می کردند. نتیجه گیری: نتایج تحقیق نشان داد که شیوع ژن blaCTX-M نسبت به blaTEM در جامعه مورد مطالعه بیشتر بود و باکتری های دارای ژن blaCTX مقاومت بیشتری نسبت به جنتامایسین داشتند (P<0.05) که احتمال دارد ژن مقاومت به این آنتی بیوتیک همراه ژن blaCTX منتقل می شود.

کلید واژه: اشریشیاکلی، بتالاکتاماز، مقاومت آنتی بیوتیکی، CTX-M ،TEM ،PCR

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.