مقاله بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران :

مقاله بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در گیاهان دارویی از صفحه ۵۳ تا ۵۹ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Ganoderma lucidum
مقاله خاصیت ضدباکتریایی
مقاله فنول سولفوریک اسید
مقاله پلی ساکارید های تام

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: گونه Ganoderma lucidum متعلق به خانواده Ganodermataceae یکی از قارچ های دارویی شناخته شده است، که دارای خواص دارویی مختلفی چون: کاهش فشار و قند خون، تقویت سیستم ایمنی، خاصیت ضدویروسی و ضدباکتریایی می باشد.
هدف: با توجه به خواص دارویی متعدد نسبت داده شده به این قارچ و کمبود تحقیقات پیرامون Ganoderma lucidum ایرانی این مطالعه انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه خواص آنتی باکتریال عصاره آبی Ganoderma lucidum با چهار غلظت (۵۰۰، ۲۵۰، ۱۲۵، ۵۰ میلی گرم در میلی لیتر) علیه سه گونه باکتری استاندارد گرم مثبت Bacillus subtilis،Staphylococcus aureus،Entrococcus feacalis و دو گونه باکتری استاندارد گرم منفیPseudomonas aeroginosa وEscherichia coli به روش Disk diffusion مورد بررسی قرار گرفت. پلی ساکاریدهای تام موجود در عصاره آبی با روش فنول سولفوریک اسید اندازه گیری شد و جهت تعیین و شناسایی کیفی قندهای موجود در عصاره آبی از گاز کروماتوگرافی متصل به طیف سنج جرمی استفاده شد.
نتایج: نتایج نشان داد که این عصاره دارای خواص ضدباکتریایی بر علیه باکتری گرم منفیPseudomonas aeroginosa در غلظت ۵۰۰ میلی گرم در میلی لیتر می باشد. میزان پلی ساکارید تام در عصاره آبی ۳۷۷۵۱mg/g تعیین شد و مونوساکاریدهای موجود در عصاره شناسایی شدند.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده در این تحقیق، این گونه به میزان قابل توجهی پلی ساکارید در ساختمان سلولی خود دارد که از آن می توان جهت مصارف دارویی منسوب به پلی ساکارید بهره جست، ولی جهت مصارف ضدباکتریایی به علت خاصیت ضعیف مهار رشد باکتری توصیه نمی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.