معرفی مس تیپ پورفیری احتمالی و رگه های سیلیسی طلادار در منطقه میرکوه علی میرزا سراب با روش اکتشافات ژئوشیمیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 معرفی مس تیپ پورفیری احتمالی و رگه های سیلیسی طلادار در منطقه میرکوه علی میرزا سراب با روش اکتشافات ژئوشیمیایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد معرفی مس تیپ پورفیری احتمالی و رگه های سیلیسی طلادار در منطقه میرکوه علی میرزا سراب با روش اکتشافات ژئوشیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی معرفی مس تیپ پورفیری احتمالی و رگه های سیلیسی طلادار در منطقه میرکوه علی میرزا سراب با روش اکتشافات ژئوشیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن معرفی مس تیپ پورفیری احتمالی و رگه های سیلیسی طلادار در منطقه میرکوه علی میرزا سراب با روش اکتشافات ژئوشیمیایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم زمین

تعداد صفحات :۱۰

محدوده اکتشافی میرکوه علی میرزا واقع در شمال سراب در ورقه ژئوشیمیایی ۱:۱۰۰۰۰۰ مشگین شهر قرار دارد. این محدوده از دیدگاه زمین شناسی ساختاری بخشی از زون البرز باختری- آذربایجان است. واحدهای سنگی که در محدوده های کانی زایی رخنمون دارند شامل توف های ریولیتی و دایسیتی به همراه سنگ های آتشفشانی- نیمه ژرف حدواسط تا بازی به سن ائوسن و نئوژن هستند. مطالعات ژئوشیمیایی در محدوده مورد مطالعه به روش رسوب آبراهه ای در مقیاس ۱:۲۵۰۰۰ و برداشت نمونه های لیتوژئوشیمیایی از بالادست نمونه های بی هنجاری، منجر به معرفی یک محدوده کانی زایی مس (به احتمال پورفیری) و چند محدوده کانی زایی فلزات قیمتی و عناصر پایه در اشکال رگه ای برای اولین بار شد. رخداد این کانی زایی ها در منطقه می تواند بخش کوچکی از یک سامانه گرمابی بزرگ باشد که تاثیر این چرخش همرفتی تا پهنه بیش از ۱۰ کیلومتر مربع نسبت به کانی زایی مس گسترش داشته است و کانی زایی های اپی ترمال طلا به همراه سرب و روی و مولیبدن نزدیک به توده کانساری مس، در فاصله دورتر، نقره، آرسنیک، آنتیموان به همراه سرب و روی و در دورترین فاصله به ترتیب کانی زایی منگنز و بی هنجاری های عنصر جیوه (در رسوب آبراهه ای) را تشکیل داده است.

کلید واژه: کانی زایی مس پورفیری و طلای رگه ای، میرکوه علی میرزا، سراب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.