مقاله مقایسه تاثیر عصاره آبی شوید و روغن جوانه گندم بر استرس اکسیداتیو خون موش های صحرایی نر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تاثیر عصاره آبی شوید و روغن جوانه گندم بر استرس اکسیداتیو خون موش های صحرایی نر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر عصاره آبی شوید و روغن جوانه گندم بر استرس اکسیداتیو خون موش های صحرایی نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر عصاره آبی شوید و روغن جوانه گندم بر استرس اکسیداتیو خون موش های صحرایی نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر عصاره آبی شوید و روغن جوانه گندم بر استرس اکسیداتیو خون موش های صحرایی نر :

مقاله مقایسه تاثیر عصاره آبی شوید و روغن جوانه گندم بر استرس اکسیداتیو خون موش های صحرایی نر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در گیاهان دارویی از صفحه ۷۹ تا ۸۳ منتشر شده است.
نام: مقایسه تاثیر عصاره آبی شوید و روغن جوانه گندم بر استرس اکسیداتیو خون موش های صحرایی نر
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شوید
مقاله آنتی اکسیدان
مقاله استرس اکسیداتیو
مقاله ویتامین E

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: استرس اکسیداتیو عدم تعادل بین تولید رادیکال های آزاد و سیستم دفاع آنتی اکسیدانی می باشد، آنتی اکسیدان ها موادی هستند که در غلظت بسیار کم به طور قابل ملاحظه ای اکسیداسیون اکسیدان ها را به تاخیر می اندازند و با مکانیسم های مختلف رادیکال های آزاد را خنثی می نمایند و در نتیجه از ابتلا یا پیشرفت بیماری های مختلف مانند آلزایمر، پارکینسون و سرطان که اکسیدان ها در پاتوژنز آن ها دخیل هستند، جلوگیری می نمایند. شوید به طور فراوان در ایران مصرف می شود.
هدف: در این مطالعه اثر آنتی اکسیدانی شوید با روغن جوانه گندم به عنوان غنی ترین منبع ویتامین Eمقایسه می شود.
روش بررسی: این مطالعه به صورت تجربی طراحی و تعداد ۲۴ موش نر از نژاد ویستار به طور تصادفی به ۳ گروه تقسیم شدند. به گروه A عصاره آبی شوید با دوز ۳gr/kg وزن موش به صورت دهانی، گروه B مقدار ۰۵gr/kg روغن جوانه گندم – به عنوان غنی ترین منبع ویتامین E داده شد. گروه C نیز به عنوان شاهد در نظر گرفته شد. بعد از دو هفته از قلب موش ها ۵cc خون گرفته شد و میزان ظرفیت آنتی اکسیدان های تام سرم توسط روش FRAP با استفاده از معرف TPTZ سنجیده شد و هم چنین میزان گروه های تیول سرم با روش Hu و با استفاده از معرفDTNB اندازه گیری شد. در این روش برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی شامل میانگین، انحراف معیار مقایسه میانگین بیش از دو جامعه به روش ناپارامتریک کروسکال والیس استفاده شد.
نتایج: نتایج به دست آمده به صورت Mean±SD در خصوص ظرفیت آنتی اکسیدانی تام سرم در گروه ۰۲۳۱±۰۰۴۵ A، در گروه ۰.۱۶۱±۰۰۴۹ Bو در گروه ۰۱۴۴±۰۰۷۵m mol/ml C بود که استفاده از آنالیز واریانس اختلاف معنی داری بین گروه های C و A نشان داد (P=0.035) و میزان گروه های تیول سرم در گروه ۰۵۹۱±۰۶۸ A، در گروه۱۲۹±۰۵۷۶ B و در گروه ۰.۲۶۴±۰۱۷۹mmol/ml Cبود که استفاده از آزمون آنالیز واریانس اختلاف معنی داری بین گروه های B و C نشان داد (P=0.006).
نتیجه گیری: یافته های این مطالعه نشان داد که اثر عصاره شوید بر کاهش استرس اکسیداتیو بیشتر از روغن جوانه بود. بنابراین سیستم دفاع آنتی اکسیدانی با مصرف عصاره شوید تقویت شده است که می توان از این ماده به عنوان یک ماده غذایی بسیار مفید در رژیم غذایی روزانه استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.