مقاله بررسی ترکیبات اسانس و اثرات ضد میکروبی گیاه Thymus caucasicus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیبات اسانس و اثرات ضد میکروبی گیاه Thymus caucasicus دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات اسانس و اثرات ضد میکروبی گیاه Thymus caucasicus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات اسانس و اثرات ضد میکروبی گیاه Thymus caucasicus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبات اسانس و اثرات ضد میکروبی گیاه Thymus caucasicus :

مقاله بررسی ترکیبات اسانس و اثرات ضد میکروبی گیاه Thymus caucasicus که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در گیاهان دارویی از صفحه ۱۳۲ تا ۱۳۷ منتشر شده است.
نام: بررسی ترکیبات اسانس و اثرات ضد میکروبی گیاه Thymus caucasicus
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Thymus caucasicus
مقاله اسانس
مقاله فعالیت ضد میکروبی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: تیموس یکی از جنس های مهم خانواده نعناعیان می باشد و از زمان های دور تا کنون مورد استفاده سنتی و دارویی بوده است. گونه آویشن قفقازی از گونه های مهم تیموس است که از اطراف خلخال جمع آوری و شناسایی شد.
هدف: در این تحقیق اجزای اسانس گیاه Thymus caucasicus مورد شناسایی قرارگرفته و اثرات ضد میکروبی آن و فراکسیون های اتردوپترولی، کلروفرمی و ان – بوتانولی بررسی شدند.
روش بررسی: آویشن قفقازی Thymus caucasicus از اطراف خلخال جمع آوری و شناسایی شد. اسانس گیری به دو روش تقطیر با آب و تقطیر با بخار آب انجام شد و اجزای هر یک به کمک دستگاه GC/MS مورد شناسایی قرار گرفت. اثر ضد میکروبی اسانس های حاصل از روش تقطیر با آب و فراکسیون ها با استفاده از روش رقیق سازی در آگار در مقابل ۸ سویه باکتریایی سنجیده شد.
نتایج: در اسانس حاصل از تقطیر با آب و بخار آب به ترتیب، ۴۴ و ۵۷ ترکیب شناسایی شد. نتایج نشان دهنده اثر ضد میکروبی قابل توجه این اسانس ها و فراکسیون ها در مقابل استافیلوکوکوس اورئوس، استافیلوکوکوس اپیدرمیس، باسیلوس سوبتیلیس، پسودوموناس آئروژینوزا، کلبسیلا پنومونیه، اشرشیاکلی و سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین می باشد.
نتیجه گیری: بخش اصلی اسانس حاصل از تقطیر با آب و بخار آب را Nerolidol تشکیل می دهد. بررسی های ضد میکروبی نشان دهنده کمترین غلظت مهاری برای اسانس و فراکسیون ان – بوتانولی در مقابل باکتری های مختلف می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.