مقاله تاثیر آرایش کاشت بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند در مناطق معتدل استان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر آرایش کاشت بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند در مناطق معتدل استان فارس دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر آرایش کاشت بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند در مناطق معتدل استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آرایش کاشت بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند در مناطق معتدل استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر آرایش کاشت بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند در مناطق معتدل استان فارس :

مقاله تاثیر آرایش کاشت بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند در مناطق معتدل استان فارس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله چغندرقند از صفحه ۱۴۱ تا ۱۵۲ منتشر شده است.
نام: تاثیر آرایش کاشت بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند در مناطق معتدل استان فارس
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چغندرقند
مقاله آرایش کاشت
مقاله تراکم بوته
مقاله صفات کمی و کیفی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آرایش کاشت را می توان با تغییر در فاصله ردیف ها و عرض پشته ها، کشت به صورت یک یا دو ردیفه روی پشته و فاصله بوته بر روی خطوط کاشت تنظیم کرد. برای دستیابی به مناسب ترین آرایش کاشت برای رقم منوژرم هیبرید گدوک، آزمایش مزرعه ای به مدت دو سال (۱۳۸۰ و ۱۳۸۱) در زرقان فارس (منطقه معتدل) در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار و با پنج تیمار انجام شد. تیمارها شامل: کاشت یک ردیفه ۶۰ سانتی متر، کاشت یک ردیفه ۵۰ سانتی متر، کشت دو ردیفه ۴۰ سانتی متر روی پشته های ۶۰ سانتی متری، کاشت دو ردیفه ۵۰ سانتی متر و فاصله پشته ها ۵۰ سانتی متر و در نهایت کاشت دو ردیفه؛ فاصله ردیف ۴۰ سانتی متر، عرض پشته ها ۶۰ سانتی متر و کشت به صورت دوردیفه بود. هرکدام از واحدهای آزمایشی در چهار خط به طول ۱۰ متر با بذرپاش دستی کشت شد. طی دوره رویش چغندرقند، شمارش تعداد بوته موجود و گمشده و ارزیابی کمی رشد با مقایسه نمره رشد انجام شد. نتایج دوساله نشان داد اختلاف میانگین عملکرد ریشه در آرایش های مختلف کاشت در سطح احتمال پنج درصد معنی دار است. بیش ترین عملکرد ریشه (۷۸۹۳ تن در هکتار) به آرایش کاشت با فاصله ردیف ۵۰ سانتی متر و کشت به صورت یک ردیفه متعلق بود. اختلاف آرایش های مختلف کاشت از نظر میانگین درصد قند، درصد شکر قابل استحصال، درصد استحصال شکر، عملکرد شکر سفید معنی دار نبود. ولی از نظر ناخالصی ها (پتاسیم و نیتروژن مضره) تفاوت معنی دار آماری داشتند، گرچه در آرایش کاشت با فاصله ردیف ۵۰ سانتی متر و کشت یک ردیفه درصد قند کم تر (۱۴۰۹ درصد) بود، اما به دلیل افزایش عملکرد ریشه، میزان عملکرد شکر سفید در واحد سطح بیش تر (۷۵۹ تن در هکتار) بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.