الگوی موفق شیخ فضل اله همدانی در مدیریت نظام سلامت (با توجه به نحوه مدیریت بیمارستان رشیدی در قرن هشتم هجری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 الگوی موفق شیخ فضل اله همدانی در مدیریت نظام سلامت (با توجه به نحوه مدیریت بیمارستان رشیدی در قرن هشتم هجری) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد الگوی موفق شیخ فضل اله همدانی در مدیریت نظام سلامت (با توجه به نحوه مدیریت بیمارستان رشیدی در قرن هشتم هجری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الگوی موفق شیخ فضل اله همدانی در مدیریت نظام سلامت (با توجه به نحوه مدیریت بیمارستان رشیدی در قرن هشتم هجری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن الگوی موفق شیخ فضل اله همدانی در مدیریت نظام سلامت (با توجه به نحوه مدیریت بیمارستان رشیدی در قرن هشتم هجری) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله ایرانی اخلاق و تاریخ پزشکی

تعداد صفحات :۱۰

در عصر تسلط خرافات و تعصبات بر علم پزشکی (قرون وسطی) و شیوع همه گیری های وحشتناک طاعون، آبله، سل و جذام در اروپا و رکود در علم طب، خردمندانی چون رازی و ابن سینا دوران طلایی تاریخ پزشکی را رقم زدند. اما حملات ویرانگر مغول به ایران بسیاری از نظام های اجتماعی را نابود کرد و در حوزه طب نیز جادوگری و خرافه پرستی را گسترش داد. در آن زمان، خواجه رشیدالدین همدانی، وزیر ایلخانی، تلاش بسیاری کرد تا از انحطاط طب ایرانی – اسلامی جلوگیری نماید. الگوی مدیریت سلامت وی در بیمارستان رشیدی با تئوری های این زمان برابری می کند و برای مدیران حوزه سلامت آموزه های مهمی دارد.این مطالعه با هدف معرفی موفقیت های فوق برای استفاده در نظام سلامت کشور انجام شده است. این مطالعه «تحلیلی – اسنادی» مستندات تاریخی تجربه موفق مدیریت سلامت در بیمارستان رشیدی را در چارچوب نگرش مدیریت نظام مند تجزیه و تحلیل می نماید. مستندات اجرا شده بیمارستان رشیدی در کارکردهای نظام سلامت (تولیت، تولید منابع، ارائه خدمات و تامین مالی) همراه با نوآوری هایی چون کار تیمی، تمام وقت بودن پزشکان، مطلوبیت نظام مالی، اقتصاد سلامت، تامین مالی پایدار، بیمه همگانی، مراقبت در منزل و جداسازی بیماران عفونی، همه با اصول و ارزش های حاکم بر ارائه خدمات و استراتژی های جاری اصلاحات نظام سلامت هم راستا بوده است و تا حدود زیادی با مستندات سازمان های جهانی و صاحب نظران اصلاحات در سه دهه اخیر هم خوانی دارد.تجربه مدیریت بیمارستان رشیدی که با ارزش های دینی و فرهنگی و یافته های علمی روز مطابقت دارد می تواند به عنوان الگوی عملی مورد استفاده مدیران سطوح عالی نظام سلامت کشور قرار گیرد.

کلید واژه: مدیریت نظام سلامت، بیمارستان ربع رشیدی تبریز، شیخ فضل اله همدانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.