بررسی وراثت و دموگرافی در بیماران رتینیت پیگمنتوزا در موسسه حمایت از بیماران رتینیت پیگمنتوزا (RP) طی سال های ۱۳۸۷-۱۳۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وراثت و دموگرافی در بیماران رتینیت پیگمنتوزا در موسسه حمایت از بیماران رتینیت پیگمنتوزا (RP) طی سال های ۱۳۸۷-۱۳۸۶ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وراثت و دموگرافی در بیماران رتینیت پیگمنتوزا در موسسه حمایت از بیماران رتینیت پیگمنتوزا (RP) طی سال های ۱۳۸۷-۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وراثت و دموگرافی در بیماران رتینیت پیگمنتوزا در موسسه حمایت از بیماران رتینیت پیگمنتوزا (RP) طی سال های ۱۳۸۷-۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وراثت و دموگرافی در بیماران رتینیت پیگمنتوزا در موسسه حمایت از بیماران رتینیت پیگمنتوزا (RP) طی سال های ۱۳۸۷-۱۳۸۶ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: رتینیت پیگمنتوزا RP)) نوعی بیماری ژنتیکی چشمی است که به روش های اتوزومال غالب، اتوزومال مغلوب، وابسته به جنس مغلوب و غیروراثتی ایجاد می شود. در مطالعه جاری، نحوه وراثت بیماری همراه با ارتباط آن با سایر عوامل از جمله ازدواج فامیلی بررسی شد.روش بررسی: در این مطالعه توصیفی، بیمارانی که طی سال های ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ در موسسه حمایت از بیمارانRP عضو شده بودند، از نظر جنسیت، سن آغاز علایم، نحوه پیشرفت بیماری، ازدواج فامیلی در والدین، نحوه توارث و وجود سایر سندرم های وراثتی در بیماران بررسی شدند.یافته ها: ۸۶۶ بیمار مبتلا به RP شامل ۴۰.۴ درصد زن و ۵۹.۶ درصد مرد بررسی شدند. میانگین سن آغاز بیماری ۱۱.۱۵ سال بود و این رقم در فرزندان ازدواج فامیلی ۹.۴ و در بقیه موارد ۱۵.۳ سال بود. ۸۱.۸ درصد پیشرفت تدریجی، ۹.۳ درصد پیشرفت سریع و ۸.۹ درصد عدم پیشرفت بیماری را ذکر کردند. ۷۲.۳ درصد، فرزندان ازدواج فامیلی بودند. وراثت ۲.۵ درصد موارد اتوزومال غالب، ۵۷.۴ درصد اتوزومال مغلوب، ۸.۹ درصد وابسته به جنس مغلوب و ۳۱.۲ درصد نیز simplex محاسبه شد. ۹۲.۳ درصد غیرسندرمیک بودند و از سایر موارد، ۴ درصد سندرم آشر، ۱.۲ درصد باردت بیدل و ۰.۸ درصد Leber congenital amaurosis بودند.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که عامل اصلی شیوع RP در ایران ازدواج فامیلی است. بیماری در سنین جوانی و نوجوانی آغاز می شود و فرزندان ازدواج فامیلی زودتر بیماری را بروز می دهند. قومیت نقشی در شیوع بیماری ندارد. وراثت اتوزومال غالب در ایران به میزان قابل توجهی کمتر از سایر مناطق جهان است. به نظر می رسد شیوع بیش از اندازه ازدواج فامیلی در والدین بیماران در این امر دخیل باشد.

کلید واژه: رتینیت پیگمنتوزا، وراثت، ازدواج فامیلی، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.