مقایسه فراوانی نسبی استریدور بعد از اکستوباسیون با استفاده از لوله تراشه کافدار و لوله تراشه بدون کاف در اطفال ۶-۴ ساله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه فراوانی نسبی استریدور بعد از اکستوباسیون با استفاده از لوله تراشه کافدار و لوله تراشه بدون کاف در اطفال ۶-۴ ساله دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه فراوانی نسبی استریدور بعد از اکستوباسیون با استفاده از لوله تراشه کافدار و لوله تراشه بدون کاف در اطفال ۶-۴ ساله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه فراوانی نسبی استریدور بعد از اکستوباسیون با استفاده از لوله تراشه کافدار و لوله تراشه بدون کاف در اطفال ۶-۴ ساله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه فراوانی نسبی استریدور بعد از اکستوباسیون با استفاده از لوله تراشه کافدار و لوله تراشه بدون کاف در اطفال ۶-۴ ساله :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ارمغان دانش

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: لوله های تراشه به منظور تامین مسیری از میان راه هوایی فوقانی طراحی شده اند. هدف این مطالعه مقایسه فراوانی نسبی استریدور بعد از اکستوباسیون با استفاده از لوله تراشه کافدار و لوله تراشه بدون کاف در اطفال ۶-۴ ساله بود.روش بررسی: این مطالعه کارآزمایی بالینی بر روی ۲۰۰ کودک ۶-۴ ساله در دو گروه مداخله و کنترل کاندید عمل جراحی الکتیو انجام شد. پس از القای بیهوشی به یک روش ثابت، راه هوایی در گروه مداخله با لوله تراشه کافدار و در گروه کنترل با لوله تراشه بدون کاف باز شد. پس از خاتمه جراحی و برگشت از داروهای بیهوشی لوله تراشه بیماران خارج می شد. تعداد دفعات تعویض لوله تراشه و وجود استریدور ۱ و ۵ دقیقه بعد از اکستوباسیون بررسی شدند. همچنین متغیرهای همودینامیک، اشباع اکسیژن خون شریانی و تعداد تنفس نیز بررسی شدند. داده ها با استفاده از آزمون های آماری تی دانشجویی، مجذور کای و فیشر تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: سن متوسط کودکان در گروه مداخله ۵۹ ماه و در گروه کنترل ۶۱ ماه بود. استریدور پس از اکستوباسیون در گروه کنترل ۲.۹ درصد و در گروه مداخله ۹.۲ درصد بود (p>0.05). نسبت تعویض لوله تراشه در گروه کنترل ۱۰.۹ درصد و در گروه مداخله ۷.۱ درصد بود (p>0.05).نتیجه گیری: استفاده از لوله تراشه کافدار در کودکان ۴ تا ۶ ساله هیچ گونه تاثیری بر متغیرهای همودینامیک، میزان اشباع اکسیژن خون شریانی، تعداد تنفس و استریدور نداشت و در نتیجه آسیب راه هوایی که منجر به تغییر در این متغیرها شود، وجود ندارد.

کلید واژه: کاف لوله تراشه، اطفال، استریدور، بیهوشی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.