عنوان فارسی: سیری تطبیقی در معنای «برزخ» و «مثال» از دیدگاه فلاسفه، عرفا، و متکلمان (عنوان عربی: دراسه مقارنه فی رحاب معنی (البرزخ) و (المثال) من وجهه نظر الفلاسفه و العرفاء و المتکلمین)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: سیری تطبیقی در معنای «برزخ» و «مثال» از دیدگاه فلاسفه، عرفا، و متکلمان (عنوان عربی: دراسه مقارنه فی رحاب معنی (البرزخ) و (المثال) من وجهه نظر الفلاسفه و العرفاء و المتکلمین) دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: سیری تطبیقی در معنای «برزخ» و «مثال» از دیدگاه فلاسفه، عرفا، و متکلمان (عنوان عربی: دراسه مقارنه فی رحاب معنی (البرزخ) و (المثال) من وجهه نظر الفلاسفه و العرفاء و المتکلمین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: سیری تطبیقی در معنای «برزخ» و «مثال» از دیدگاه فلاسفه، عرفا، و متکلمان (عنوان عربی: دراسه مقارنه فی رحاب معنی (البرزخ) و (المثال) من وجهه نظر الفلاسفه و العرفاء و المتکلمین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: سیری تطبیقی در معنای «برزخ» و «مثال» از دیدگاه فلاسفه، عرفا، و متکلمان (عنوان عربی: دراسه مقارنه فی رحاب معنی (البرزخ) و (المثال) من وجهه نظر الفلاسفه و العرفاء و المتکلمین) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : معرفت فلسفی

تعداد صفحات :۳۲

چکیده فارسی:واژه «برزخ» در لغت و نیز در اصطلاح، معانی گوناگونی دارد که عدم توجه دقیق به این معانی، گاه موجب سوء برداشت از آن واژه می شود. از این رو، شایسته است که در یک پژوهش تطبیقی، معانی واژه «برزخ» را در اصطلاح فلاسفه، عرفا، و متکلمان به طور دقیق بررسی نماییم تا به این وسیله مانع از هرگونه سوء برداشت از این واژه در اصطلاحات گوناگون شویم.از دیدگاه فلاسفه مسلمان، برزخ به مرتبه ای از وجود گفته می شود که حد وسط بین عالم ماده و عالم عقل است و به دو قسم متصل و منفصل تقسیم می شود. اما از نظر عرفا، برزخ به دو قسم نزولی و صعودی تقسیم می گردد؛ قوس نزول و صعود برزخ عرفا هرکدام حصه ای از مثال منفصل فلاسفه محسوب می شود. از دیدگاه متکلمان، برزخ همان عالم حد فاصل مرگ و قیامت انسان است که از نظر مفهوم، با برزخ در اصطلاح فلاسفه و عرفا تباین دارد؛ ولی از نظر مصداق، همان قوس صعودی برزخ عرفاست و با برزخ فلاسفه رابطه عام و خاص من وجه دارد.

چکیده عربی:لکلمه (البرزخ) فی اللغه و الإصطلاح أیضا معانی مختلفه بحیث عدم الإهتمام الدقیق بهذه المعانی قد یؤدی إلی سوء فهم معانی هذه الکلمه. لذلک من الضروری فی الدراسه المقارنه أن نبحث فی معانی کلمه (البرزخ) فی اصطلاح الفلاسفه و العرفاء و المتکلمین بدقه حتی نحول بذلک عن أی نوع من سوء الفهم لهذه اللفطه فی المصطلاحات المختلفه.إن البرزخ من وجهه نظر الفلاسفه المسلمین، یقال علی تلک المرتبه الوجودیه التی هی حد الوسط بین عالم الماده و عالم العقل و یقسم وفق هذه النظره إلی قسمین متصل و منفصل. و أما من وجهه نظر العرفاء، فالبرزخ یقسم إلی قسمین نزولی و صعودی، و لکل من قوس النزول و الصعود البرزخی عند العرفاء حصه من المثال المنفصل المعدود عند الفلاسفه. و من وجهه نظر المتکلمین فإن البرزخ هو ذلک العالم الذی هو الحد الفاصل بین الموت و قیامه الإنسان و الذی یباین البرزخ فی اصطلاح الفلاسفه و العرفاء من حیث المفهوم، و لکن من حیث المصداق هو نفس قوس الصعود البرزخی عند العرفاء و علاقته بالبرزخ عند الفلاسفه علاقه عموم و خصوص من وجه.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: برزخ، مثال، ماده، عالم، فلسفه، عرفان، کلام، متصل، منفصل، صعودی، نزولی (کلیدواژه عربی: البرزخ، المثال، الماده، العالم، الفلسفه، العرفان، الکلام، المتصل، المنفصل، الصعودی، النزولی)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.