مقاله مدل سازی ریاضی جذب غیرهم دمای گاز در یک سامانه جذب دارای جریان های برخوردی محوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی ریاضی جذب غیرهم دمای گاز در یک سامانه جذب دارای جریان های برخوردی محوری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی ریاضی جذب غیرهم دمای گاز در یک سامانه جذب دارای جریان های برخوردی محوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی ریاضی جذب غیرهم دمای گاز در یک سامانه جذب دارای جریان های برخوردی محوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی ریاضی جذب غیرهم دمای گاز در یک سامانه جذب دارای جریان های برخوردی محوری :

مقاله مدل سازی ریاضی جذب غیرهم دمای گاز در یک سامانه جذب دارای جریان های برخوردی محوری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در شیمی و مهندسی شیمی ایران از صفحه ۱۵ تا ۲۷ منتشر شده است.
نام: مدل سازی ریاضی جذب غیرهم دمای گاز در یک سامانه جذب دارای جریان های برخوردی محوری
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مدل سازی
مقاله جذب گاز
مقاله جریان های برخوردی
مقاله غیر هم دما

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش فرایند جذب غیرهم دمای گاز در یک سامانه جذب دارای جریان های برخوردی شامل دو فاز پیوسته و ناپیوسته مورد مدل سازی قرار گرفته است. بدین منظور معادله های حاکم بر رفتار هر فاز بر اساس قوانین بقا شامل قوانین بقای جرم، انرژی و ممنتوم تبیین و با روش عددی حل شده است. برای دستیابی به یک مدل واقعی تر، توزیع اندازه قطره ها در مدل سازی در نظر گرفته شده است. نتیجه های حاصل از مدل، با داده های تجربی مربوط به جذب گازهای کربن دی اکسید و استن در آب مقایسه و دقت نسبی پاسخ های مدل مورد تایید قرار گرفته است. هم چنین تاثیر پارامترهای عملیاتی شامل سرعت گاز ورودی، دمای گاز ورودی و اندازه قطره ها بر سرعت جذب و راندمان سامانه تعیین شده است. افزون بر این راندمان عملکرد این نوع از سامانه ها در مقایسه با سامانه های متداول تک جریانی مورد بررسی قرار گرفته است. نتیجه های به دست آمده حاکی از عملکرد بسیار مطلوب سامانه جذب دارای جریان های برخوردی است. بنابراین در صورت طراحی دقیق ابعاد این نوع سامانه ها و بسته به شرایط عملیاتی مورد استفاده در خصوص عملیات جذب گاز، راندمان کلی این نوع جذب کننده، در مقایسه با سایر جذب کننده های متداول بسیار بیشتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.