بررسی اثر ضد قارچی و فعالیت آنزیم کیتیناز ۱۹ در یک سویه از باکتری Streptomyces griseus بومی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد قارچی و فعالیت آنزیم کیتیناز ۱۹ در یک سویه از باکتری Streptomyces griseus بومی ایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد قارچی و فعالیت آنزیم کیتیناز ۱۹ در یک سویه از باکتری Streptomyces griseus بومی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد قارچی و فعالیت آنزیم کیتیناز ۱۹ در یک سویه از باکتری Streptomyces griseus بومی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد قارچی و فعالیت آنزیم کیتیناز ۱۹ در یک سویه از باکتری Streptomyces griseus بومی ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست فناوری میکروبی

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: در طول کشت گیاهان زراعی، کاهش محصول ناشی از حمله قارچ های بیماریزا به عنوان مهمترین عامل زیان های اقتصادی محسوب می شود. باکتری های جنس Strptomyces، به دلیل ترشح انواع متابولیت های ثانویه از اهمیت زیادی در صنعت برخوردار هستند. برخی از این متابولیت ها از جمله آنزیم های کیتیناز قابلیت کاربرد در کنترل زیستی قارچ های بیماریزای گیاهی را دارند. کیتینازهای خانواده ۱۹ دارای فعالیت ضد قارچی قوی تری نسبت به دیگر کیتینازها هستند. این کیتینازها خاصیت هیدرولیز کنندگی قوی در برابر کیتین دارند. این مطالعه به منظور بررسی پتانسیل ضد قارچی باکتری بومی تولید کننده آنزیم کیتیناز ۱۹ و اثرات مدت زمان انکوباسیون باکتری و پارامترهای pH و دما بر روی تولید و فعالیت آنزیم برای به دست آوردن شرایط بهینه انجام گرفت.روش بررسی: آزمایشات بر روی نمونه ای از باکتری Streptomyces جدا شده از خاک های مناطقی از کردستان انجام گرفت که با استفاده از پرایمر اختصاصی ژن کیتیناز ۱۹، وجود ژن مربوط به این آنزیم در این باکتری اثبات شد. برای تعیین اثرات ضد قارچی، باکتری در برابر قارچ های بیماریزای گیاهی کشت داده شد. عصاره آنزیمی از محیط کشت باکتری گرفته و اثر آن بر روی کیتین کلوئیدی در شرایط مختلف دما و pH سنجیده گردید.یافته ها: تولید کیتیناز بعد از یک روز انکوباسیون آغاز شد و بعد از ۵ روز به سطح بهینه خود رسید. pH و دمای مناسب برای فعالیت آنزیم به ترتیب ۶ و ۳۷ درجه سانتی تعیین گردید. باکتری اثرات ضد قارچی در برابر قارچ های پاتوژن گیاهیphytophthora وFusarium نشان داد.نتیجه گیری: با توجه به نتایج فوق این باکتری دارای پتانسیل بالقوه در جهت معرفی و استفاده به عنوان کود بیولوژیک می ‌باشد.

کلید واژه: استرپتومیسس، فعالیت ضد قارچی، کنترل بیولوژیک، کیتیناز، متابولیت ثانویه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.