مقاله بررسی اثر شرایط عملیاتی بر گرفتگی در تصفیه پساب های صنعتی حاوی روغن با استفاده از سامانه ترکیبی جدیدMF-UF


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شرایط عملیاتی بر گرفتگی در تصفیه پساب های صنعتی حاوی روغن با استفاده از سامانه ترکیبی جدیدMF-UF دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شرایط عملیاتی بر گرفتگی در تصفیه پساب های صنعتی حاوی روغن با استفاده از سامانه ترکیبی جدیدMF-UF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شرایط عملیاتی بر گرفتگی در تصفیه پساب های صنعتی حاوی روغن با استفاده از سامانه ترکیبی جدیدMF-UF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شرایط عملیاتی بر گرفتگی در تصفیه پساب های صنعتی حاوی روغن با استفاده از سامانه ترکیبی جدیدMF-UF :

مقاله بررسی اثر شرایط عملیاتی بر گرفتگی در تصفیه پساب های صنعتی حاوی روغن با استفاده از سامانه ترکیبی جدیدMF-UF که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در شیمی و مهندسی شیمی ایران از صفحه ۵۹ تا ۷۱ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر شرایط عملیاتی بر گرفتگی در تصفیه پساب های صنعتی حاوی روغن با استفاده از سامانه ترکیبی جدیدMF-UF
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روغن
مقاله غشای MF-UF
مقاله فلاکس تراویده
مقاله شرایط عملیاتی
مقاله امولسیون
مقاله مدل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش کاربرد فرایند ترکیبی میکروفیلتراسیون و اولترافیلتراسیون در تصفیه پساب صنعتی حاوی امولسیون روغن در آب مورد ارزیابی قرار گرفت. غشا میکروفیلتر مورد استفاده، از نوع سرامیکی با پایه a-Al۲O۳ و پوشش داده شده با ZrO۲/TiO۲ و با اندازه حفره ۰۱ میکرو و در بخش اولترافیلتراسیون غشای UFPHT20-6338 بود. در هر بخش تاثیر شرایط متفاوت عملیاتی از جمله فشار، دما، غلظت، سرعت و pH بر میزان گرفتگی غشا مورد مطالعه قرار گرفت. در کلیه آزمایش ها غلظت خوراک، دمای عملیاتی، سرعت و pH به ترتیب معادل۳۵۰ppm ،۳۰ درجه سانتی گراد، ۰۳۴m/s و ۹۵ بودند. نتیجه های حاصل نشان داد که با افزایش مقدار هر یک از این فاکتورها میزان گرفتگی افزایش می یابد. البته این افزایش تا زمان حدود ۶۰ دقیقه است و بعد از آن به مقدار ثابتی می رسد. در انتها مدل های ژل و هرمیا که جهت پیش بینی و بررسی رفتار غشا ارایه شده اند با نتیجه های آزمایشگاهی به دست آمده، مقایسه شدند. بررسی ها نشان داد که نتیجه های به دست آمده، تطابق خوبی با این مدل ها دارند و این عمل پیش بینی رفتار غشا و کنترل شرایط عملیاتی حاکم بر سامانه را امکان پذیر می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.