رابطه‌ سرطان پستان با الگوهای غذایی در زنان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه‌ سرطان پستان با الگوهای غذایی در زنان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه‌ سرطان پستان با الگوهای غذایی در زنان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه‌ سرطان پستان با الگوهای غذایی در زنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه‌ سرطان پستان با الگوهای غذایی در زنان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: از آنجا ‌‌که سرطان پستان رایج ‌‌ترین سرطان در میان زنان جهان است و تاکید کمتری روی الگوهای غذایی گردیده، بررسی رابطه‌ سرطان پستان با الگوهای غذایی در زنان هدف پژوهش حاضر قرار گرفت.مواد و روش ‌ها: در این مطالعه‌ مورد – شاهدی، تعداد ۱۰۰ بیمار مبتلا به سرطان پستان ۶۵-۳۰ ساله به عنوان مورد و ۱۷۴ فرد غیر مبتلا به عنوان گروه شاهد از میان مراجعه ‌کنندگان به بیمارستان شهدای تجریش تهران، انتخاب شدند. پرسشنامه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مربوط به داده ‌های فردی، بسامد خوراک و فعالیت بدنی از راه مصاحبه‌ حضوری تکمیل گردید. با استفاده از روش تحلیل عاملی، الگوهای غذایی غالب به دست آمد، سپس نسبت شانس ابتلا به سرطان پستان با الگوهای غذایی از راه رگرسیون لجستیک سنجیده شد.یافته‌ ها: دو الگوی غذایی غالب شناسایی گردید. الگوی غذایی سالم شامل مصرف بالای سبزی ‌ها، میوه ‌ها، لبنیات کم ‌چرب، حبوبات، روغن مایع و زیتون، ادویه، ماهی، احشا، طیور و ماکیان، انواع ترشی، سویا و غلات کامل، و الگوی غذایی ناسالم شامل نوشابه‌ ها، قند و شکر، چای و قهوه، سیب ‌زمینی سرخ شده و چیپس، نمک، شیرینی و دسر، روغن جامد و حیوانی، مغزها، آب ‌میو‌ه مصنوعی، غلات تصفیه شده، گوشت قرمز و فرآوری شده بود. پس از تعدیل اثر متغیرهای مختلف مصرف بالاترین سهک الگوی غذایی سالم نسبت به پایین ‌ترین سهک، شانس ابتلا به سرطان پستان را ۶۶% کاهش داد (نسبت شانس: ۰.۳۴، فاصله اطمینان ۹۵%: ۰.۱۱-۱.۰۵)، در‌ حالی ‌که افزایش مصرف الگوی غذایی ناسالم خطر ابتلا به سرطان پستان را ۵.۱۷ برابر افزایش داد (نسبت شانس: ۵.۱۷، فاصله اطمینان ۹۵%: ۱.۵۶-۱۷.۱۴).نتیجه ‌گیری: الگوی غذایی سالم ارتباط معکوس و الگوی غذایی ناسالم ارتباط مستقیمی را با خطر سرطان پستان نشان داد.

کلید واژه: سرطان پستان، الگوی غذایی، تحلیل عاملی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.