مقایسه تاثیر میدازولام و کتامین بر درمان آژیتاسیون هنگام خروج از بیهوشی در جراحی ‌های تحتانی شکم و اندام‌ ها در کودکان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر میدازولام و کتامین بر درمان آژیتاسیون هنگام خروج از بیهوشی در جراحی ‌های تحتانی شکم و اندام‌ ها در کودکان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر میدازولام و کتامین بر درمان آژیتاسیون هنگام خروج از بیهوشی در جراحی ‌های تحتانی شکم و اندام‌ ها در کودکان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر میدازولام و کتامین بر درمان آژیتاسیون هنگام خروج از بیهوشی در جراحی ‌های تحتانی شکم و اندام‌ ها در کودکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر میدازولام و کتامین بر درمان آژیتاسیون هنگام خروج از بیهوشی در جراحی ‌های تحتانی شکم و اندام‌ ها در کودکان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: آژیتاسیون بلافاصله پس از عمل (Emergence agitation) یکی از مشکلات شایع در زمان ریکاوری خصوصا در کودکان می ‌باشد. در این مطالعه ما بر آن شدیم تا نقش دو پیش ‌داروی بیهوشی میدازولام و کتامین را بر روی کنترل آژیتاسیون پس از عمل در کودکان بررسی کنیم.روش بررسی: این کارآزمایی بالینی دوسو‌کور بر روی کودکان ۶-۱ ساله که عمل جراحی الکتیو کوتاه ‌مدت بر روی قسمت تحتانی شکم و اندام ‌ها داشتند، انجام گرفت. بیماران به ‌صورت تصادفی در دو گروه میدازولام با دوز ۰.۱ mg/kg وریدی و کتامین با دوز ۰.۵ mg/kg وریدی به ‌عنوان پیش ‌دارو قرار گرفتند. وضعیت روانی کودکان، بروز و شدت آژیتاسیون به‌ دنبال دریافت پیش ‌دارو، همچنین بروز شدت درد، ارتباط بین درد و آژیتاسیون و اثر استفاده از پیش ‌دارو بر روی زمان‌ های بیهوشی، اکستوباسیون و ریکاوری کودکان در دو گروه بررسی و مورد مقایسه قرار گرفت.یافته ‌ها: از کل ۵۷ نفر بیمار مورد مطالعه ۲۸ نفر در گروه میدازولام و ۲۹ نفر در گروه کتامین قرار داشتند. نتایج نشان داد که تجویز میدازولام در مقایسه با کتامین می‌ تواند به ‌صورت معنی ‌داری باعث کاهش بیشتر فراوانی آژیتاسیون (P=0.03) و میانگین طول مدت آن بعد از عمل جراحی شود (P=0.04). در رابطه با شدت آژیتاسیون، میزان درد، مدت زمان ریکاوری و بیهوشی بین دو گروه تفاوت معنی ‌داری وجود نداشت (P>0.05).نتیجه ‌گیری: این مطالعه مشخص کرد که با توجه به اهمیت استفاده از پیش ‌دارو در کودکان میدازولام و کتامین هر دو دارو، قادر هستند از بروز آژیتاسیون شدید جلوگیری کنند اما میدازولام می ‌تواند آژیتاسیون را بیشتر از کتامین کنترل کند.

کلید واژه: آژیتاسیون پس از بیهوشی، پیش ‌دارو، میدازولام، کتامین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.