مقاله نگرشی انتقادی به معیار «انسان معقول و متعارف» برای تشخیص تقصیر در مسوولیت مدنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نگرشی انتقادی به معیار «انسان معقول و متعارف» برای تشخیص تقصیر در مسوولیت مدنی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگرشی انتقادی به معیار «انسان معقول و متعارف» برای تشخیص تقصیر در مسوولیت مدنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگرشی انتقادی به معیار «انسان معقول و متعارف» برای تشخیص تقصیر در مسوولیت مدنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگرشی انتقادی به معیار «انسان معقول و متعارف» برای تشخیص تقصیر در مسوولیت مدنی :

مقاله نگرشی انتقادی به معیار «انسان معقول و متعارف» برای تشخیص تقصیر در مسوولیت مدنی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در فصلنامه حقوق- مجله دانشکده حقوق و علوم سیاسی از صفحه ۷۳ تا ۹۳ منتشر شده است.
نام: نگرشی انتقادی به معیار «انسان معقول و متعارف» برای تشخیص تقصیر در مسوولیت مدنی
این مقاله دارای ۲۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انسان معقول و متعارف
مقاله معیار نوعی تقصیر
مقاله معیار شخصی تقصیر
مقاله حق امنیت
مقاله حق آزادی و فعالیت
مقاله برابری مدنی
مقاله سیره عقلا
مقاله قابلیت انتساب
مقاله بیماری جسمی
مقاله معلول ذهنی
مقاله کودک
مقاله سن
مقاله جنسیت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بر اساس معیار انسان معقول و متعارف، تقصیر عبارت است از انجام کاری که این انسان فرضی در شرایطی که ضرر در آن روی داده است، انجام نمی داد و یا ترک کاری که او در آن شرایط انجام می داد. این معیار در گذشته کاملا جنبه نوعی داشت و حقوقدانان بطور کلی شرایط درونی و فردی را در احراز تقصیر نادیده می گرفتند، اما امروزه بسیاری بر این باورند که قاضی باید آن دسته از شرایط درونی را که بسادگی به گونه عینی قابل ارزیابی است، مانند سن، وضعیت سلامتی و توانایی های جسمی و; در نظر گیرد. اما باید شرایط درونی از نوع ذهنی یا روانی مانند هوشمندی، میزان آگاهی، شخصیت و انگیزه های عمل را نادیده انگارد. در این مقاله، سعی شده است تا محتوای توصیفی و هنجاری این ابزار حقوقی بیان شود؛ ابعاد تاریک حقوقی و ابهامات آن روشن گردد و در پرتو مبانی و اهداف مورد نظر، پاره ای از برداشت های صورت گرفته از آن به چالش کشیده شده و پیشنهادهایی که گمان می رود بتواند به همگرایی و انسجام نظام حقوقی کمک کند، ارایه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.