مقاله بررسی جدایش و انباشت سطحی مس در لایه های نانومتری (Ni/Cu/Si100) حین لایه نشانی و عملیات حرارتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی جدایش و انباشت سطحی مس در لایه های نانومتری (Ni/Cu/Si100) حین لایه نشانی و عملیات حرارتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جدایش و انباشت سطحی مس در لایه های نانومتری (Ni/Cu/Si100) حین لایه نشانی و عملیات حرارتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جدایش و انباشت سطحی مس در لایه های نانومتری (Ni/Cu/Si100) حین لایه نشانی و عملیات حرارتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جدایش و انباشت سطحی مس در لایه های نانومتری (Ni/Cu/Si100) حین لایه نشانی و عملیات حرارتی :

مقاله بررسی جدایش و انباشت سطحی مس در لایه های نانومتری (Ni/Cu/Si100) حین لایه نشانی و عملیات حرارتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در علوم و مهندسی سطح از صفحه ۱ تا ۷ منتشر شده است.
نام: بررسی جدایش و انباشت سطحی مس در لایه های نانومتری (Ni/Cu/Si100) حین لایه نشانی و عملیات حرارتی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انباشت سطحی
مقاله عملیات حرارتی
مقاله مس
مقاله نیکل
مقاله لایه های نانومتری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله انباشت سطحی زیر لایه مس حین لایه نشانی نیکل و نیز در حین عملیات حرارتی در سیستم Ni/Cu/Si(100) مورد بررسی قرار گرفته است. به منظور بررسی سطح در مقیاس نانومتری از روش طیف نگاری XPS استفاده گردید. با استفاده از میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) کیفیت لایه ها و زبری سطح بررسی شد و با اندازه گیری زاویه تماسی قطرات میکرولیتری آب، انرژی سطحی نمونه ها مقایسه گردیدند. نتایج نشان می دهد انباشت سطحی مس حین لایه نشانی با افزایش ضخامت لایه نیکل در محدوده ۲-۴nm کاهش یافته و در ضخامت بیش از ۴nm، مس بر روی سطح مشاهده نمی گردد. تحلیل نتایج به روش Tougaard و همچنین استفاده از شدت نسبی قله ها نشان می دهد که مس انباشته شده به صورت یکنواختی با ضخامت تک لایه اتمی بر روی سطح قرار گرفته است. آزمایش زاویه تماسی مشخص می نماید که با کاهش ضخامت لایه نیکل، انرژی سطحی نمونه ها کاهش یافته و به انرژی سطحی مس نزدیک می شود. تحلیل Tougaard مشخص می کند که با انجام عملیات حرارتی در محدوده دمایی ۱۵۰-۱۸۵oC، مس انباشته شده افزایش یافته و به صورت جزایر سه بعدی در می آید که این پدیده با نتایج AFM همخوانی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.