ترکیبات پلی فنلی و اثرات ضد رادیکال هیدروکسیل عصاره های آبی و متانولی میوه خرما .Phoenix Dactylifera L کولتیوار دیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ترکیبات پلی فنلی و اثرات ضد رادیکال هیدروکسیل عصاره های آبی و متانولی میوه خرما .Phoenix Dactylifera L کولتیوار دیری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ترکیبات پلی فنلی و اثرات ضد رادیکال هیدروکسیل عصاره های آبی و متانولی میوه خرما .Phoenix Dactylifera L کولتیوار دیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ترکیبات پلی فنلی و اثرات ضد رادیکال هیدروکسیل عصاره های آبی و متانولی میوه خرما .Phoenix Dactylifera L کولتیوار دیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ترکیبات پلی فنلی و اثرات ضد رادیکال هیدروکسیل عصاره های آبی و متانولی میوه خرما .Phoenix Dactylifera L کولتیوار دیری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پزشکی جندی شاپور

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: الگوی تغذیه و رژیم غذایی دارای تاثیرات مستقیم بر روی میزان سلامتی جوامع و گروه های خاص از بیماران می باشد. مواد غذایی دارای اثرات آنتی اکسیدانتی نقش بسیار اساسی در حفاظت در برابر بیماری های دژنراتیو دارند. میوه های خرما در سراسر دنیا استفاده غذایی داشته و در ایران نیز قسمت مهمی از رژیم غذایی را تشکیل می دهند. رادیکال هیدروکسیل باعث ایجاد آسیب های قابل توجه به DNA، پروتئین ها و دیواره سلول گشته و در نتیجه مرگ سلولی را ایجاد می نمایند. ترکیبات پلی فنل گیاهان دارای اثرات ضد رادیکال هیدروکسیل می باشند.روش بررسی: عصاره های متانولی و آبی از میوه های گیاه به وسیله روش ماسراسیون تهیه گردید. روش دزوکسی ریبوز برای ارزیابی اثر ضد رادیکال هیدروکسیل مورد استفاده قرار گرفت. ترکیبات پلی فنلی گیاه به روش فولن سیوکالتو تعیین مقدار گردید و به منظور تعیین مقدار ترکیبات فلاونوییدی و پروآنتوسیانینی از روش تعیین مقدار با اسپکتروفوتومتر UV استفاده گردید.یافته ها: میزان ترکیبات پلی فنلی، فلاونوییدها و پروآنتوسیانین های عصاره متانولی و آبی به ترتیب معادل ۳.۷۷ و ۱۷.۴۲ میلی گرم تانیک اسید بر گرم عصاره خشک، ۰.۲۰ و ۰.۲۶ میلی گرم روتین بر عصاره خشک، ۰.۱۲ و ۰.۱۱ میلی گرم سیانیدین کلراید بر گرم عصاره خشک محاسبه گردید. میزان IC50 برای عصاره متانولی و آبی در روش دزوکسی ریبوز ۰.۷۶ و ۰.۹۹ میلی گرم بر میلی لیتر به دست آمد.نتیجه گیری: عصاره متانولی و آبی اثرات مهارکنندگی رادیکال هیدروکسیل از خود نشان دادند. عصاره متانولی علی رغم اینکه حاوی مقادیر کمتری ترکیبات پلی فنلی بود، دارای اثرات مهارکنندگی رادیکال هیدروکسیل قوی تری بود. میزان ترکیبات فلاونوییدی و پروآنتوسیانیدینی هر دو عصاره تقریبا مشابه بوده اند.

کلید واژه: هسته و میوه خرما Phoenix dactylifera L، مهارکنندگی رادیکال هیدروکسیل، ترکیبات فنولی، فلاونوییدی و پروآنتوسیانیدین ها الیگومریک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.