رضایت ‌مندی بیماران مراجعه ‌کننده به درمانگاه قدس شهر تهران از شیوه ارتباط پزشک با آنها، و عوامل مرتبط با آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رضایت ‌مندی بیماران مراجعه ‌کننده به درمانگاه قدس شهر تهران از شیوه ارتباط پزشک با آنها، و عوامل مرتبط با آن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رضایت ‌مندی بیماران مراجعه ‌کننده به درمانگاه قدس شهر تهران از شیوه ارتباط پزشک با آنها، و عوامل مرتبط با آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رضایت ‌مندی بیماران مراجعه ‌کننده به درمانگاه قدس شهر تهران از شیوه ارتباط پزشک با آنها، و عوامل مرتبط با آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رضایت ‌مندی بیماران مراجعه ‌کننده به درمانگاه قدس شهر تهران از شیوه ارتباط پزشک با آنها، و عوامل مرتبط با آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله ایرانی آموزش در علوم پزشکی

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: چگونگی ارتباط و تعامل پزشک با بیمار می ‌تواند نقش موثری در رضایت ‌مندی بیمار، نتایج درمان، هزینه ‌های پزشکی، کیفیت خدمات بالینی پزشکان و حتی شکایت از پزشکان داشته باشد. این مطالعه با هدف بررسی رضایت‌ مندی مراجعه‌ کنندگان به درمانگاه قدس تهران از نحوه ارتباط پزشکان با بیماران در سال ۱۳۸۹ صورت گرفته است.روش‌ ها: در این مطالعه توصیفی مقطعی، در مجموع ۳۹۲ نفر مورد پرسشگری قرار گرفته و وارد مطالعه شدند. رضایت ‌مندی بیماران مراجعه‌ کننده به پزشکان عمومی درمانگاه قدس تامین اجتماعی شهر تهران در سال ۱۳۸۹ از نظر ابعاد مختلف مانند نحوه برخورد پزشک، نحوه مصاحبه و معاینه، نحوه ارتباط و آموزش بیماران، نحوه پیگیری و نیز پاسخ ‌دهی به سوالات و دادن اطلاعات با استفاده از پرسشنامه رضایت بیمار (Patient Satisfaction Questionnaire) ارزیابی شد و تاثیر متغیرهایی چون جنس، تاهل، شغل و وضعیت تحصیلی بر میزان نمره رضایت‌ مندی بررسی گردید. داده ها با آزمون‌ های آماری t،ANOVA و ضریب همبستگی پیرسون تجزیه و تحلیل شد.نتایج: بیشترین نمره رضایت بیماران به ترتیب از نحوه آموزش با میانگین نمره ۵۵.۸۴±۲۴.۱۱ (از حداکثر ۱۰۰) و پاسخ‌ دهی به سوالات با میانگین ۴۹.۲۰±۶.۵۸ و کمترین نمره رضایت ‌مندی مربوط به نحوه معاینه پزشک با میانگین ۳۱.۲۵±۲۲.۷۶ بود. همچنین میانگین نمره رضایت در افراد با سطح تحصیلات بالاتر (p=0.002) و دارای شغل کارمندی نسبت به افراد با مشاغل آزاد (p=0.006) بالاتر بود.نتیجه ‌گیری: به نظر می ‌رسد که لازم است پزشکان در برابر بیماران با سطوح تحصیلی پایین تر و موقعیت ‌های اجتماعی مختلف با صرف زمان بیشتر و به‌ کارگیری مهارت‌ های ارتباطی مناسب، موجب جلب رضایت بیشتر آنان گردند. آموزش و تاکید بر تقویت این مهارت ‌ها نقش موثری در ارتقای کیفیت خدمات سلامتی خواهد داشت.

کلید واژه: پزشک، رضایت ‌مندی بیمار، مهارت ‌های ارتباطی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.