مطالعه خواص ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی دانه گیاه اسفرزه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه خواص ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی دانه گیاه اسفرزه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه خواص ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی دانه گیاه اسفرزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه خواص ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی دانه گیاه اسفرزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه خواص ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی دانه گیاه اسفرزه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ارمغان دانش

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه و هدف: با توجه به مقاومت میکروارگانیسم ها نسبت به آنتی بیوتیک ها، محققین در پی کشف مواد ضد میکروبی جدید برای جایگزینی آنتی بیوتیک ها هستند، که در این میان گیاهان دارویی نقش مهمی را بازی می کنند. هدف از این مطالعه بررسی خواص ضد میکروبی گیاه اسفرزه روی تعدادی از میکروارگانیسم ها بود.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی که در سال ۱۳۸۸ در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج انجام شد، بعد از جمع آوری و تهیه عصاره هیدروالکلی گیاه اسفرزه، اثر آن بر روی ۱۰ میکروارگانیسم مختلف بررسی شد. هم چنین حداقل غلظت مهارکنندگی رشد و حداقل غلظت کشندگی این عصاره روی باکتری ها اندازه گیری شد و سپس قطر هاله عدم رشد این عصاره با آنتی بیوتیک های استاندارد مقایسه شد. داده های جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون های آماری آنالیز واریانس و کای دو تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: این مطالعه نشان داد که همه میکروارگانیسم های مورد بررسی به غلظت ۱۰ و ۲۰ میلی گرم بر میلی لیتر از عصاره گیاه اسفرزه مقاوم هستند. در غلظت ۴۰ میلی گرم بر میلی لیتر استاف اورئوس و استاف اپیدرمیس به ترتیب هاله عدم رشدی معادل با ۱۰ و ۱۳ میلی متر را نشان دادند و در غلظت ۸۰ میلی گرم بر میلی لیتر حداکثر قطر هاله عدم رشد مربوط به استاف اورئوس برابر با ۲۰ میلی متر و استاف اپیدرمیدیس ۱۸ میلی متر بود. قابل قبول ترین غلظت مهارکنندگی رشد و حداقل غلظت کشندگی عصاره به ترتیب ۴۰ و ۸۰ میلی گرم بر میلی لیتر گزارش شد که مربوط به استاف اورئوس و استاف اپیدرمیس بود.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که عصاره گیاه اسفرزه در مقایسه با آنتی بیوتیک های استاندارد اثر ضد میکروبی برروی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و استافیلوکوس اپیدمیدیس دارد.

کلید واژه: اسفرزه، ضد میکروبی، میکروارگانیسم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.