شاخص انتخاب برای بهبود صفات رشد و ترکیب لاشه در بره های لری بختیاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شاخص انتخاب برای بهبود صفات رشد و ترکیب لاشه در بره های لری بختیاری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شاخص انتخاب برای بهبود صفات رشد و ترکیب لاشه در بره های لری بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شاخص انتخاب برای بهبود صفات رشد و ترکیب لاشه در بره های لری بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شاخص انتخاب برای بهبود صفات رشد و ترکیب لاشه در بره های لری بختیاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۰

در این تحقیق شاخص های انتخاب اقتصادی برای بهبود رشد و ترکیب لاشه برای گوسفندان لری بختیاری محاسبه شد. صفات وزن گوشت لخم و وزن چربی لاشه در اهداف انتخاب و صفات وزن زنده بدن، برآورد وزن دنبه و عمق بافت نرم حاصل از اولتراسوند در سن شش ماهگی در شاخص انتخاب قرار گرفتند. پاسخ های مورد انتظار به انتخاب برای صفات اهداف انتخاب با ضرایب اقتصادی نسبی ۴.۶۱ و -۰.۹۲ به ترتیب برای صفات وزن گوشت لخم و وزن چربی لاشه و با شاخص های متفاوت محاسبه شد. پاسخ های مورد انتظار به انتخاب در شاخص های مختلف با نسبت های ۰.۰۲، ۰.۰۴، ۰.۰۶، ۰.۰۸ و ۰.۱۰ قوچ برآورد شد. متوسط نسبت شدت انتخاب به فاصله نسل برای دو جنس با نسبت های مختلف قوچ به ترتیب ۰.۵۲، ۰.۴۸، ۰.۴۵، ۰.۴۳ و ۰.۴۱ بود. بیشترین پاسخ همبسته به ازای هر سال برای افزایش وزن گوشت و کاهش میزان چربی بر اساس شاخص انتخاب کامل که شامل صفات وزن زنده بدن، عمق بافت نرم حاصل از اولتراسوند و برآورد وزن دنبه و شاخص انتخاب که شامل صفات وزن زنده بدن و برآورد وزن دنبه بود، مشاهده شد. با شاخص انتخاب کامل پاسخ غیرمستقیم به انتخاب برای وزن گوشت از ۳۲۰ تا ۲۵۲ گرم در سال و برای وزن چربی لاشه از -۱۱۸ تا -۹۳ گرم در سال برای نسبت های قوچ ۰.۰۲ تا ۰.۱۰ بود. پاسخ اقتصادی با شاخص انتخاب کامل و شاخص انتخاب شامل صفات وزن زنده بدن و برآورد وزن دنبه مشابه و بیش از به دو شاخص دیگر بود. بازده پاسخ همبسته با شاخص انتخاب کامل نسبت به پاسخ مستقیم برای میزان گوشت و چربی لاشه، ۰.۸۲ بود. با اهداف و شاخص انتخاب متفاوت، با افزایش نسبت قوچ پیشرفت ژنتیکی وزن گوشت به ازای هر سال کاهش یافت و میزان کاهش برای میزان گوشت در شاخص انتخاب کامل بیش از میزان چربی به ازای هر سال بود.

کلید واژه: شاخص انتخاب، رشد، ترکیب لاشه، گوسفند لری بختیاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.