بررسی تاثیر کاربرد سوپرجاذب و دوره آبیاری بر رشد نهال های بنه (Pistacia atlantica) (مطالعه موردی: نهالستان دکتر جوانشیر، پیرانشهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر کاربرد سوپرجاذب و دوره آبیاری بر رشد نهال های بنه (Pistacia atlantica) (مطالعه موردی: نهالستان دکتر جوانشیر، پیرانشهر) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر کاربرد سوپرجاذب و دوره آبیاری بر رشد نهال های بنه (Pistacia atlantica) (مطالعه موردی: نهالستان دکتر جوانشیر، پیرانشهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر کاربرد سوپرجاذب و دوره آبیاری بر رشد نهال های بنه (Pistacia atlantica) (مطالعه موردی: نهالستان دکتر جوانشیر، پیرانشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر کاربرد سوپرجاذب و دوره آبیاری بر رشد نهال های بنه (Pistacia atlantica) (مطالعه موردی: نهالستان دکتر جوانشیر، پیرانشهر) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله جنگل ایران

تعداد صفحات :۱۶

مقدار موفقیت جنگلکاری در جنگل های زاگرس به ویژه به دلیل مقدار کم نزولات آسمانی، کمبود منابع آب و دشوار بودن شرایط دسترسی به آن، رضایت بخش نیست. بنابراین یافتن روشی که بتواند علاوه بر افزایش رطوبت خاک و ماندگاری نهال، سبب کاهش مصرف آب در یک دوره رویشی گردد، بسیار ضروری به نظر می رسد. یکی از روش های نوین، استفاده از سوپرجاذب هاست. به منظور بررسی تاثیر سوپرجاذب بر رشد نهال های بنه، از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی استفاده شد که در آن تیمارهای مورد بررسی عبارتند از: سوپرجاذب در سه سطح ۰، ۵۰ و ۱۰۰ گرم، مقدار آبیاری در دو سطح ۵ و ۱۰ لیتر و دوره آبیاری (فاصله بین دو نوبت آبیاری بر مبنای روز) در سه سطح ۱۰، ۲۰ و ۳۰ روز. بنابراین ۱۸ تیمار مورد آزمایش قرار گرفت. تمام تیمارها در ۳ تکرار و در هر تکرار نیز ۳ نهال کاشته شد. همچنین ۹ نمونه شاهد (کنترل) در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد که استفاده از ۵۰ گرم سوپرجاذب، مقدار آبیاری را در فواصل ۱۰ روزه، به نصف (۵ لیتر) کاهش خواهد داد. همچنین استفاده از ۱۰۰ گرم سوپرجاذب و ۱۰ لیتر آب، فاصله زمانی بین دو نوبت آبیاری را دو برابر (۲۰ روز) کرد. به کارگیری سوپرجاذب موجب افزایش رویش ارتفاعی و رویش قطری یقه نهال ها نسبت به نمونه شاهد شد. بنابر نتایج این تحقیق، استفاده از سوپرجاذب موجب کاهش ۵۰ درصد مقدار آب مصرفی و همچنین دفعات آبیاری می شود و به دلیل منافع اقتصادی، می توان کاربرد آن را توصیه کرد.

کلید واژه: سوپرجاذب، بنه، رشد، دوره آبیاری، جنگل های زاگرس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.