مقاله بررسی اثر عصاره چای سبز بر سطح سرمی آدیپونکتین و وضعیت مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر عصاره چای سبز بر سطح سرمی آدیپونکتین و وضعیت مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر عصاره چای سبز بر سطح سرمی آدیپونکتین و وضعیت مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر عصاره چای سبز بر سطح سرمی آدیپونکتین و وضعیت مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر عصاره چای سبز بر سطح سرمی آدیپونکتین و وضعیت مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو :

مقاله بررسی اثر عصاره چای سبز بر سطح سرمی آدیپونکتین و وضعیت مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از صفحه ۴۴ تا ۵۷ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر عصاره چای سبز بر سطح سرمی آدیپونکتین و وضعیت مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آدیپونکتین
مقاله عصاره چای سبز
مقاله دیابت نوع دو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: آدیپونکتین، آدیپوسایتوکین جدیدی است که می تواند حساسیت به انسولین را افزایش دهد. در مطالعات پیشین فعالیت های ضد چاقی و ضددیابتی چای سبز دیده شده است. در این مطالعه به بررسی تاثیر مصرف عصاره چای سبز بر سطح سرمی آدیپونکتین و وضعیت مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو پرداخته شد.
روش بررسی: این پژوهش بر روی ۵۸ بیمار مبتلا به دیابت نوع دو با BMI³۲۵ مراجعه کننده به درمانگاه دیابت بیمارستان شریعتی تهران انجام شد. افراد واجد شرایط به طور تصادفی به مدت ۸ هفته کپسول عصاره چای سبز و یا شبه دارو را دریافت کردند. قبل و بعد از انجام مداخله نمونه های خونی جهت انجام تست های بیوشیمیایی شامل سطوح آدیپونکتین و انسولین ناشتای سرم، سطح قند خون ناشتا، تست تحمل گلوکز خوراکی، پروفایل چربی، HbA1C، در هر دو گروه جمع آوری شد. مشخصات تن سنجی و یادآمد سه روزه خوراک برای همه بیماران تکمیل شد.
یافته ها: نتایج آنالیز کوواریانس تاثیر معنی دار مصرف عصاره چای سبز در افزایش لگاریتم سطح آدیپونکتین سرم (۰۱۰±۰۱۵ میکروگرم در میلی لیتر) را نشان داد (P=0.03). ارتباط مستقل و معکوس بین سطح سرمی آدیپوسایتوکین و مقدار (Waist to Hip Ratio) WHR بیماران به دست آمد (t=2.7 و P=0.009). نتایج به دست آمده تاثیر معنی دار مصرف عصاره چای سبز در کنترل وزن،BMI و سطح HbA1C (P<0.05) را نشان داد.
نتیجه گیری: مصرف عصاره چای سبز می تواند از طریق افزایش سطوح سرمی آدیپونکتین، کنترل وزن،BMI و کنترل سطح HbA1C در کنترل عوارض بیماری دیابت نوع دو موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.