ارزیابی خطر زمین لغزش با استفاده از فرآیند تصمیم گیری چندمعیاره و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی، حوزه آبخیز واز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خطر زمین لغزش با استفاده از فرآیند تصمیم گیری چندمعیاره و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی، حوزه آبخیز واز) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خطر زمین لغزش با استفاده از فرآیند تصمیم گیری چندمعیاره و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی، حوزه آبخیز واز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خطر زمین لغزش با استفاده از فرآیند تصمیم گیری چندمعیاره و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی، حوزه آبخیز واز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خطر زمین لغزش با استفاده از فرآیند تصمیم گیری چندمعیاره و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی، حوزه آبخیز واز) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوسیستم های طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۴

زمین لغزش از حرکات توده ای و مخاطرات طبیعی محسوب شده و جز فرایندهای ایزوله شده ای هستند که شاید در سطح کوچکی باشند اما به دفعات مختلف در یک منطقه مستعد رخ می دهند. هدف نهایی از بررسی و مطالعه زمین لغزش ها را می توان یافتن راه های کاهش خسارت های ناشی از آنها ذکر کرد همین امر لزوم استفاده از پهنه بندی را در زمین لغزش تاکید می کند. به همین دلیل از روش تحلیل سلسله مراتبی در حوزه آبخیز واز استفاده گردید. عوامل مورد بررسی ایجاد زمین لغزش در روش سلسله مراتبی بر اساس اولویت شامل زمین شناسی، جاده، شیب، آبراهه، کاربری اراضی، بارش، جهت شیب، ارتفاع و گسل می باشد که در این بین عامل زمین شناسی دارای بیشترین وزن (۰.۳۰۳) بوده است. در نهایت نقشه پهنه بندی لغزش تهیه شد که به ۴ کلاس خطر کم، متوسط، زیاد و خیلی زیاد تقسیم شد که کلاس خطر متوسط دارای بیشترین سطح بوده است. بر اساس این نقشه بیشترین زمین لغزش ها در سازندهای شمشک و الیکا بود. همچنین ساخت جاده باعث ایجاد زمین لغزش های زیادی در اطراف آن شده است. از طرفی کلاس های خطر زیاد و خیلی زیاد در محیط جنگلی بوده که نشان دهنده نقش درختان در بالا بردن وزن توده خاک و ایجاد زمین لغزش بوده است.

کلید واژه: پهنه بندی، زمین لغزش، تحلیل سلسله مراتبی، حوزه آبخیز واز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.