بررسی دینامیک زادآوری دانه زاد بلوط به منظور تعیین عوامل محدود کننده استقرار آن در جنگل های زاگرس (مطالعه موردی، جنگل های سیاه کوه ایلام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی دینامیک زادآوری دانه زاد بلوط به منظور تعیین عوامل محدود کننده استقرار آن در جنگل های زاگرس (مطالعه موردی، جنگل های سیاه کوه ایلام) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی دینامیک زادآوری دانه زاد بلوط به منظور تعیین عوامل محدود کننده استقرار آن در جنگل های زاگرس (مطالعه موردی، جنگل های سیاه کوه ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی دینامیک زادآوری دانه زاد بلوط به منظور تعیین عوامل محدود کننده استقرار آن در جنگل های زاگرس (مطالعه موردی، جنگل های سیاه کوه ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی دینامیک زادآوری دانه زاد بلوط به منظور تعیین عوامل محدود کننده استقرار آن در جنگل های زاگرس (مطالعه موردی، جنگل های سیاه کوه ایلام) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوسیستم های طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۰

به منظور بررسی دینامیک زادآوری جنسی بلوط و تعیین عوامل موثر در کاهش استقرار طبیعی آن منطقه ای به وسعت ۲۰۰ هکتار از جنگل های سیاه کوه در غرب شهر ایلام انتخاب گردید. سپس تعداد ۳۰ پلات ۱۰۰ مترمربعی (با ابعاد ۱۰×۱۰ متر) به صورت تصادفی سیستماتیک پیاده گردید. پلات ها به صورت ثابت بوده و در سه مرحله (فروردین، اوایل خرداد و شهریور) مورد بررسی و اندازه گیری قرار گرفتند. متغیرهای مورد بررسی در پلات ها قطر کوچک و بزرگ تاج درختان، تعداد نهال های دانه زاد و کیفیت آنها بود. داده های بدست آمده بعد از تجزیه و تحلیل مقدماتی توسط نرم افزارهای آماری excel و spss، با استفاده از آزمون دانکن و t-test مورد مقایسه آماری قرار گرفتند. نتایج نشان داد که فراوانی نهال های دانه زاد بلوط در مراحل سه گانه مطالعه به طور منظم کاهش یافته و میانگین تعداد در هکتار نهال ها در سه مرحله با هم تفاوت معنی دار دارد. همچنین نتایج نشان داد که میزان کاهش استقرار نهال در جهات شمالی کمتر از جهات جنوبی و در پناه و سایه درختان و درختچه ها کمتر از فضای باز و در معرض تابش نور خورشید بوده است. همچنین مهمترین عوامل موثر در کاهش استقرار نهال، خشکی خاک در لایه های سطحی آن در فصل رویش و چرای دام بوده است.

کلید واژه: عوامل محدود کننده، استقرار زادآوری، بلوط، زاگرس، ایلام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.