ارزیابی تنوع ژنوتیپی برای عملکرد و پروتئین دانه و ارتباط آن با انتقال مجدد نیتروژن در ارقام زراعی گندم ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تنوع ژنوتیپی برای عملکرد و پروتئین دانه و ارتباط آن با انتقال مجدد نیتروژن در ارقام زراعی گندم ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تنوع ژنوتیپی برای عملکرد و پروتئین دانه و ارتباط آن با انتقال مجدد نیتروژن در ارقام زراعی گندم ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تنوع ژنوتیپی برای عملکرد و پروتئین دانه و ارتباط آن با انتقال مجدد نیتروژن در ارقام زراعی گندم ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تنوع ژنوتیپی برای عملکرد و پروتئین دانه و ارتباط آن با انتقال مجدد نیتروژن در ارقام زراعی گندم ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

هدف از تحقیق حاضر بررسی اثر ژنوتیپ بر انتقال مجدد نیتروژن و ارتباط آن با عملکرد و پروتئین دانه در تعدادی از ارقام گندم بود. تعداد ۱۲ رقم (الوند، کرج۱، شیراز، زرین، آذر۲، چمران، اروندموتانت، کرخه، فلات، شیرودی، کاوه، پیشتاز) متفاوت از نظر عملکرد و درصد پروتئین دانه متعلق به اقلیم های اصلی کشور (سرد و معتدل سرد، گرم و خشک جنوب، گرم و مرطوب شمال و معتدل) مورد مطالعه قرار گرفتند. این آزمایش به صورت مزرعه ای در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سال زراعی ۸۸ – ۱۳۸۷ در ایستگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی تهران واقع در کرج اجرا شد. نتایج به دست آمده برای محتوای نیتروژن اندام های رویشی در مرحله گرده افشانی نشان داد که برگ با بالاترین محتوای نیتروژن (۱۵.۴۴ میلی گرم بر بوته) منبع عمده نیتروژن برای دانه می باشد. انتقال مجدد نیتروژن در بین ارقام متفاوت بود و ارقام کرخه و زرین دارای بالاترین میزان انتقال مجدد و آذر۲ و چمران دارای کمترین میزان بودند. رقم شیراز بالاترین عملکرد دانه و آذر۲ پایین ترین عملکرد را به خود اختصاص دادند. همبستگی منفی معنی دار بین غلظت نیتروژن دانه و عملکرد به دست آمد و آذر۲ بالاترین درصد پروتئین دانه را در بین ارقام مورد بررسی دارا بود.

کلید واژه: انتقال مجدد نیتروژن، پروتئین دانه، گندم، عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.