بررسی عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در پاسخ به افزایش دفعات تغییر جیره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در پاسخ به افزایش دفعات تغییر جیره دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در پاسخ به افزایش دفعات تغییر جیره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در پاسخ به افزایش دفعات تغییر جیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در پاسخ به افزایش دفعات تغییر جیره :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۳

به منظور بررسی اثرات تغذیه مرحله ای بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی، آزمایشی با ۲۴۰ قطعه جوجه گوشتی آمیخته تجارتی راس در قالب طرح کاملا تصادفی با ۶ تیمار و ۵ تکرار و ۸ مشاهده در هر تکرار و آرایش فاکتوریل ۳×۲ به مدت ۴۵ روز اجرا شد. عامل اول دفعات تغییر جیره (در سه سطح ۳، ۵ و ۹ مرحله) بود. گروه اول ۳ بار (هر ۱۵ روز یک بار)، گروه دوم ۵ بار (هر ۹ روز یک بار) و گروه آخر ۹ بار (هر ۵ روز یک بار) جیره هایشان به جیره هایی با پروتئین خام پایین تر تغییر می کرد. عامل دوم غلظت پروتئین خام جیره (در دو سطح غنی و رقیق) بود. در گروه غنی جیره ها در ابتدای دوره حاوی ۲۱ درصد پروتئین خام بود و به تدریج کاهش پیدا کرد تا در انتهای دوره به جیره حاوی ۱۷ درصد پروتئین خام رسید. در گروه رقیق جیره ها در ابتدای دوره حاوی ۲۰ درصد پروتئین خام بود و به تدریج کاهش پیدا کرد تا در انتهای دوره به جیره حاوی ۱۸ درصد پروتئین خام رسید. افزایش وزن روزانه و خصوصیات لاشه (وزن، درصد قطعات مختلف لاشه و چربی محوطه بطنی) تحت تاثیر فاکتورهای مختلف قرار نگرفت. خوراک مصرفی روزانه، ضریب تبدیل غذایی، هزینه خوراک هر کیلوگرم افزایش وزن و ضریب کارایی پروتئین با افزایش دفعات تغییر جیره بهبود یافت (۰.۰۱>P). غلظت پروتئین جیره تاثیری بر خوراک مصرفی روزانه، پروتئین مصرفی و ضریب کارایی پروتئین نداشت. ضریب تبدیل غذایی و هزینه خوراک هر کیلوگرم افزایش وزن با کاهش غلظت پروتئین جیره بهبود یافت (۰.۰۱>P).

کلید واژه: جوجه های گوشتی، تغذیه مرحله ای، ضریب تبدیل غذایی، عملکرد، پروتئین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.