علل بستری شدن و یافته های بالینی شایع در سالمندان بستری شده در بخش عفونی بیمارستان ولی عصر (عج) بیرجند (سال ۸۹-۱۳۸۸)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 علل بستری شدن و یافته های بالینی شایع در سالمندان بستری شده در بخش عفونی بیمارستان ولی عصر (عج) بیرجند (سال ۸۹-۱۳۸۸) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد علل بستری شدن و یافته های بالینی شایع در سالمندان بستری شده در بخش عفونی بیمارستان ولی عصر (عج) بیرجند (سال ۸۹-۱۳۸۸)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی علل بستری شدن و یافته های بالینی شایع در سالمندان بستری شده در بخش عفونی بیمارستان ولی عصر (عج) بیرجند (سال ۸۹-۱۳۸۸)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن علل بستری شدن و یافته های بالینی شایع در سالمندان بستری شده در بخش عفونی بیمارستان ولی عصر (عج) بیرجند (سال ۸۹-۱۳۸۸) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مراقبت های نوین

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: سالمندان بخش بزرگی از جمعیت دنیا را تشکیل می دهند. سالمندی عامل خطری برای ابتلا به بیماری و مرگ می باشد و بیماری های عفونی یکی از مهمترین علل بیماری و مرگ در این گروه می باشد.روش تحقیق: در این مطالعه نوصیفی- تحلیلی و مقطعی، ۳۵۰ فرد سالمند ۶۵ ساله و بالاتر بستری در بخش عفونی بیمارستان ولی عصر (عج) بیرجند بررسی شدند. اطلاعات فردی، تشخیص اولیه و نهایی و ویژگی ها و اطلاعات درمانی بیمار جمع آوری شد. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون آماری کای اسکوئر در سطح معنی داری P<0.05 تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: ۴۰% از بیماران، سابقه بستری قبلی در بیمارستان داشتند و ۶۰% برای اولین بار بستری شده بودند. شایعترین علت بستری شدن قبلی بیماران، آسم و پنومونی (۲۷.۱%) بود. ۵۶.۵% سابقه بیماری زمینه ای داشتند که شایعترین آن پرفشاری خون (۳۸.۴%) بود. شایعترین شکایت بیماران در هنگام مراجعه، سرفه و تنگی نفس همراه با درد شکم بود. شایعترین تشخیص اولیه (۲۷.۱%) و نیز تشخیص نهایی پنومونی (۵۲%) بود. اختلاف معنی داری در توزیع فراوانی تشخیص نهایی بستری شدن به تفکیک فصل مشاهده گردید؛ بدین صورت که شایعترین تشخیص در فصول بهار، پاییز و زمستان پنومونی ولی در فصل تابستان گاستروانتریت گزارش شد.نتیجه گیری: عفونت در سالمندان نیازمند یک بررسی جامع از نظر سابقه بستری بیمار و بیماری های همزمان است. توجه بیشتر به سیستم های تنفسی، گوارشی و مجاری ادراری به عنوان شایعترین سیستم های درگیر در بیماری های عفونی در این دسته از بیماران می تواند به تشخیص سریعتر بیماری در سالمندان به پزشکان کمک نماید.

کلید واژه: سالمندان، عفونت، بستری شدن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.