بررسی مزیت نسبی تولید محصول لوبیا در استان مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مزیت نسبی تولید محصول لوبیا در استان مرکزی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مزیت نسبی تولید محصول لوبیا در استان مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مزیت نسبی تولید محصول لوبیا در استان مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مزیت نسبی تولید محصول لوبیا در استان مرکزی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۳

این تحقیق به منظور بررسی مزیت نسبی تولید محصول لوبیا در استان مرکزی اجرا گردید. داده های مورد نیاز از طریق تحقیق پیمایشی و انجام مصاحبه با ۱۶۷ کشاورز تولیدکننده لوبیا در مناطق مختلف استان در سال زراعی ۸۲-۱۳۸۱ و تکمیل پرسشنامه های طراحی شده جمع آوری گردید. داده های گردآوری شده توسط نرم افزارهای EXCEL و SPSSWIN تجزیه و تحلیل شد. مزیت نسبی تولید لوبیا با استفاده از شاخص های هزینه منابع داخلی (DRC)، نسبت منفعت به هزینه اجتماعی (SCB) و سود خالص اجتماعی (NSP) تحت دو سناریوی قدرت برابری خرید (PPP) نسبی و مطلق محاسبه گردید. در هر دو سناریو مقادیر معیارهای هزینه منابع داخلی و نسبت منفعت به هزینه اجتماعی، کمتر از یک و مقدار سود خالص اجتماعی، مثبت محاسبه شد. نتایج تحقیق نشان داد که استان مرکزی در تولید محصول لوبیا دارای مزیت نسبی است.

کلید واژه: لوبیا، مزیت نسبی، هزینه منابع داخلی، هزینه – سود اجتماعی، سود خالص اجتماعی، استان مرکزی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.