بررسی کمی و کیفی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه علف هیضه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی کمی و کیفی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه علف هیضه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی کمی و کیفی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه علف هیضه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کمی و کیفی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه علف هیضه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی کمی و کیفی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه علف هیضه :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش
تعداد صفحات :۹
زمینه و هدف: گیاهان منبع غنی از ترکیبات فنلی (فلاونوئید ،تانن و آنتوسیانین) هستند که مهم ترین آنتی اکسیدان های طبیعی به شمار می آیند. آنتی اکسیدان های موجود در رژیم غذایی به لحاظ محافظت بدن در مقابل استرس اکسیداتیو و حفظ سلامت حائز اهمیت هستند. این تحقیق به منظور بررسی کمی و کیفی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه علف هیضه به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی انجام شده است. روش تحقیق: در این مطالعه آزمایشگاهی ابتدا بررسی فیتوشیمی گیاه انجام شد. سپس سنجش میزان فنلی و فلاونوئیدی تام به روش اسپکتروفتومتری صورت گرفت و درنهایت فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه در غلظت های مختلف با استفاده از روش مهار رادیکال ازاد ۲ و “۲- دی فنیل ۱- پیکریل هیدرازیل (DPPH) اندازه گیری شد.تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار SPSSنسخه ۱۶ و روش آزمون آنالیز واریانس انجام شد. یافته ها: نتایج به دست آمده نشان دادند که میزان ترکیبات فنلی تام عصاره های آبی، اتانولی و متانولی به ترتیب میلی گرم گالیک اسید بر گرم نمونهmg GAE/g dry sample 27.2 و ۲۶ و ۲۵.۹۱ و میزان ترکیبات فلاونوئیدی تام عصاره های آبی، اتانولی و متانولی به ترتیب میلی گرم کوئرستین بر گرم ماده خشک ( ۲۵.۱۲ mg QE/g dry sampleو ۲۱.۳۲ و ۲۴.۹۷ می باشد. غلظت مهار ۵۰ درصد (IC50) عصاره اتری ۰.۲±۹.۹ است و نتایج فیتوشیمی بیانگر وجود فلاونوئید ،تانن و آنتوسیانین است.نتیجه گیری: نتایج نشان می دهد عصاره های گیاه علف هیضه سرشار از ترکیبات فنلی بوده و نیز خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد. بنابراین می توان از آن به عنوان یک منبع گیاهی دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی در صنایع غذا و دارو استفاده کرد.
کلید واژه: ترکیبات فنلی، عصاره، فعالیت آنتی اکسیدانی، گیاه علف هیزه
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.