مقاله اثر دوازده هفته تغییر فعالیت های زندگی بر بیان ژن و غلظت پلاسمایی آدیپونکتین در مردان چاق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر دوازده هفته تغییر فعالیت های زندگی بر بیان ژن و غلظت پلاسمایی آدیپونکتین در مردان چاق دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر دوازده هفته تغییر فعالیت های زندگی بر بیان ژن و غلظت پلاسمایی آدیپونکتین در مردان چاق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دوازده هفته تغییر فعالیت های زندگی بر بیان ژن و غلظت پلاسمایی آدیپونکتین در مردان چاق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر دوازده هفته تغییر فعالیت های زندگی بر بیان ژن و غلظت پلاسمایی آدیپونکتین در مردان چاق :

مقاله اثر دوازده هفته تغییر فعالیت های زندگی بر بیان ژن و غلظت پلاسمایی آدیپونکتین در مردان چاق که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اردیبهشت ۱۳۸۹ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۲۵ تا ۳۳ منتشر شده است.
نام: اثر دوازده هفته تغییر فعالیت های زندگی بر بیان ژن و غلظت پلاسمایی آدیپونکتین در مردان چاق
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تمرین های LAM
مقاله بیان ژن آدیپونکتین،hs-CRP سرم
مقاله مردان چاق

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: چاقی مرکزی موجب کاهش بیان ژن آدیپونکتین و غلظت آن در سرم می شود. اثر تغییر فعالیت های زندگی(LAM) مطابق با دستورالعمل مراکز کنترل بیماری (CDC) و کالج آمریکایی طب ورزش (ACSM) بر بیان ژن آدیپونکتین و ترشح آن در افراد چاق به خوبی مشخص نیست. هدف از مطالعه حاضر بررسی اثر ۱۲ هفته LAM بر بیان ژن و غلظت آدیپونکتین پلاسما در مردان چاق بود.
مواد و روش ها: به این منظور ۱۶ مرد میانسال سالم با میانگین و انحراف معیار سن ۶۰۱±۴۲۰۶ سال به دو گروه شاهد (تعداد=۸) و تمرین (تعداد=۸) تقسیم شدند. برنامه تمرین شامل ۱۲ هفته پیاده روی روی نوارگردان مطابق دستورالعمل CDC و ACSM بود. بر اساس دستورالعمل LAM، آزمودنی ها ۴ روز در هفته و هر روز ۲ مایل را به مدت ۳۰ دقیقه با سرعت ۶۶ کیلومتر در ساعت روی نوارگردان راه رفتند. پس از اتمام دوره تمرین آزمودنی ها به مدت یک هفته از هرگونه فعالیت بدنی شدید پرهیز کردند تا ماندگاری اثر تمرین نیز بررسی شود.
یافته ها: وزن، نمایه توده بدن، توده چربی، درصد چربی، حجم چربی زیرپوستی و احشایی ناحیه مرکزی، حجم چربی زیرپوستی ناحیه محیطی، اندازه دور کمر و لگن و نسبت دور کمر به لگن پس از ۱۲ هفته تمرین LAM نسبت به گروه شاهد کاهش معنی دار داشت(p<0.05) . یک هفته عدم تمرین تاثیری در تغییرات ایجاد شده در ترکیب بدن نداشت. هم چنین، حداکثر اکسیژن مصرفی و بیان ژن آدیپونکتین در بافت چربی زیرپوستی ناحیه شکم و باسن آزمودنی ها پس از ۱۲ هفته تمرین LAM نسبت به گروه شاهد افزایش معنی داری پیدا کرد (p<0.05). از طرف دیگر، پس از ۱۲ هفته تمرین LAM اختلاف معنی داری در سطح آدیپونکتین پلاسما و پروتئین واکنش دهنده با حساسیت بالا (hs-CRP) در سرم بین دو گروه مشاهده نشد اما سطح آدیپونکتین پلاسما پس از یک هفته عدم تمرین نسبت به گروه شاهد افزایش معنی دار و سطح hs-CRP سرم پس از این مدت کاهش معنی داری یافت (p<0.05).
نتیجه گیری: هر چند ۱۲ هفته تمرین LAM موجب بهبود ترکیب بدن و آمادگی قلبی – تنفسی و بیان ژن آدیپونکتین در مردان چاق شد، شدت و مدت این نوع تمرین ها برای افزایش آدیپونکتین پلاسما و کاهش میزان hs-CRP کافی نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.