اثر تراکم و عمق کاشت سوخ بر برخی صفات کمی گل بریده نرگس (.Narcissus tazetta L) در شرایط آب و هوایی خوزستان (ملاثانی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تراکم و عمق کاشت سوخ بر برخی صفات کمی گل بریده نرگس (.Narcissus tazetta L) در شرایط آب و هوایی خوزستان (ملاثانی) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تراکم و عمق کاشت سوخ بر برخی صفات کمی گل بریده نرگس (.Narcissus tazetta L) در شرایط آب و هوایی خوزستان (ملاثانی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تراکم و عمق کاشت سوخ بر برخی صفات کمی گل بریده نرگس (.Narcissus tazetta L) در شرایط آب و هوایی خوزستان (ملاثانی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تراکم و عمق کاشت سوخ بر برخی صفات کمی گل بریده نرگس (.Narcissus tazetta L) در شرایط آب و هوایی خوزستان (ملاثانی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۸

گونه های نرگس، گیاهان زینتی بسیار مناسبی برای هوای آزاد و هم چنین بعنوان گل بریده می باشند. نرگس در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد و این گیاه به علت جنبه های دارویی (وجود گالانتامین) به عنوان یک گیاه دارویی نیز کاربرد دارد. بخش های جنوبی ایران مانند استان خوزستان، یکی از مناطق مهم تولید گل بریده نرگس در فصل زمستان می باشند. در این آزمایش، اثر تیمارهای فاصله کاشت سوخ (۱۰، ۱۵ و ۲۰ سانتی متر) و عمق کاشت (۱۰ و ۱۵ سانتی متر) بر برخی خصوصیات گل بریده نرگس در شرایط آب و هوایی ملاثانی (استان خوزستان، جنوب غربی ایران) مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش با دو تیمار در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار به اجرا درآمد. نتایج نشان دادند تیمارهای مختلف فاصله کاشت اثر معنی داری بر تعداد گل بریده داشتند. بیشترین تعداد گل بریده در تیمار فاصله کاشت ۱۵ سانتی متر و عمق کاشت ۱۰ سانتی متر وجود داشت که تنها با تعداد گل بریده در عمق کاشت ۱۰ سانتی متر و فاصله کاشت ۱۰ سانتی متر تفاوت معنی داری نداشت. بیشترین ارتفاع شاخه گل بریده در تیمار فاصله کاشت ۱۵ سانتی متر و عمق کاشت ۱۵ سانتی متر وجود داشت که به طور معنی داری با ارتفاع شاخه گل بریده در فاصله کاشت ۲۰ سانتی متر و عمق کاشت ۱۰ سانتی متر تفاوت معنی داری داشت. بیشترین قطر ساقه در تیمار عمق کاشت ۱۵ سانتی متر و فاصله کاشت ۱۵ سانتی متر وجود داشت که تنها با قطر ساقه در تیمار عمق کاشت ۱۰ سانتی متر و فاصله کاشت ۲۰ سانتی متر تفاوت معنی دار داشت. تنها در تیمار فاصله کاشت ۲۰ سانتی متر و عمق کاشت ۱۰ سانتی متر قطر گلچه ها به طور معنی داری بیشتر از تیمار فاصله کاشت ۲۰ سانتی متر و عمق کاشت ۱۵ سانتی متر بود. تیمارهای عمق و فاصله کاشت، زمان گلدهی را تحت تاثیر قرار دادند. تیمار عمق یا فاصله کاشت یا برهمکنش آنها تعداد گلچه، تعداد گلچه باز در زمان برداشت و قطر گلچه را تحت تاثیر قرار نداد. نتایج نشان دادند که در شرایط آب و هوایی ملاثانی، کاشت سوخ نرگس در عمق کاشت ۱۰ سانتی متر و فاصله کاشت ۱۰ یا ۱۵ سانتی متر بهتر از عمق کاشت ۱۵ سانتی متر بود.

کلید واژه: سوخ، فاصله کاشت، عمق کاشت، گل بریده، نرگس (.Narcissus tazetta L)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.