بررسی فراوانی اختلالات اسکلتی عضلانی و ارزیابی وضعیت بدنی حین کار به روش RULA در کارگران صنعت تولید قطعات خودرو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی اختلالات اسکلتی عضلانی و ارزیابی وضعیت بدنی حین کار به روش RULA در کارگران صنعت تولید قطعات خودرو دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی اختلالات اسکلتی عضلانی و ارزیابی وضعیت بدنی حین کار به روش RULA در کارگران صنعت تولید قطعات خودرو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی اختلالات اسکلتی عضلانی و ارزیابی وضعیت بدنی حین کار به روش RULA در کارگران صنعت تولید قطعات خودرو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی اختلالات اسکلتی عضلانی و ارزیابی وضعیت بدنی حین کار به روش RULA در کارگران صنعت تولید قطعات خودرو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب کار

تعداد صفحات :۹

مقدمه: از جمله بیماری های شغلی ناشی از عوامل ارگونومیک، اختلالات اسکلتی عضلانی می باشند، این مطالعه با هدف تعیین فراوانی اختلالات اسکلتی عضلانی در یک صنعت تولید قطعات خودرو انجام شده است.روش بررسی: این مطالعه بر روی ۹۴ نفر از کارگران یک کارخانه تولید قطعات خودرو صورت گرفت. روش نمونه گیری به صورت سرشماری بود. در این مطالعه از پرسشنامه نوردیک جهت بررسی ناراحتی های اسکلتی عضلانی و از روش RULA جهت ارزیابی وضعیت های بدنی استفاده شد. داده ها پس از جمع آوری توسط نرم افزار SPSS مورد تحلیل قرار گرفت.یافته ها: میانگین سن کارگران مورد مطالعه ۳۰.۴۴ سال و محدوده سنی آنها بین ۲۰ تا ۵۶ سال و بیشترین فراوانی مربوط به گروه سنی ۲۹-۲۰ سال (۵۲.۱%) بود. همچنین میانگین سابقه کار افراد ۵.۲ سال بود. بر اساس نتایج به دست آمده از پرسشنامه نوردیک، ۷۰.۲% افراد مورد مطالعه در طی ۱۲ ماه گذشته حداقل در یکی از نواحی دستگاه اسکلتی عضلانی دچار درد و ناراحتی بوده اند. بر اساس ارزیابی %۵۰.۹ RULA از وضعیت های ارزیابی شده دارای امتیاز نهایی ۷ بودند که در سطح اولویت اقدام اصلاحی چهار قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بین سن و سابقه کار با اختلالات اسکلتی عضلانی ارتباط معنی داری وجود داشت.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که اختلالات اسکلتی عضلانی در نواحی کمر از بیشترین فراوانی برخوردار است. با توجه به اینکه در بین وضعیت های ارزیابی شده سطح خطر ۴ دارای بیشترین فراوانی (۵۰.۹%) می باشد، انجام فوری مداخلات ارگونومیک برای نیمی از کارگران این کارخانه ضروری به نظر می رسد.

کلید واژه: اختلالات اسکلتی عضلانی، RULA، صنعت تولید قطعات خودرو، پرسشنامه نوردیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.