مقایسه مدل های HK ،DA و DS در تعیین توزیع اندازه حفرات جاذب های کربنی ریزحفره با استفاده از جذب دی اکسیدکربن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه مدل های HK ،DA و DS در تعیین توزیع اندازه حفرات جاذب های کربنی ریزحفره با استفاده از جذب دی اکسیدکربن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه مدل های HK ،DA و DS در تعیین توزیع اندازه حفرات جاذب های کربنی ریزحفره با استفاده از جذب دی اکسیدکربن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه مدل های HK ،DA و DS در تعیین توزیع اندازه حفرات جاذب های کربنی ریزحفره با استفاده از جذب دی اکسیدکربن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه مدل های HK ،DA و DS در تعیین توزیع اندازه حفرات جاذب های کربنی ریزحفره با استفاده از جذب دی اکسیدکربن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش نفت

تعداد صفحات :۱۶

در این مقاله، ایزوترم جذب دی اکسیدکربن در دمای ۲۷۳ K بر روی پنج جاذب کربنی تجاری، به روش حجمی اندازه گیری شده است. در ادامه به کمک داده های تعادلی جذب، توزیع اندازه حفرات این جاذب ها، با سه مدل DS ,DA و HK تعیین و مقایسه شده است. نتایج نشان می دهد، هرچند متوسط قطر حفرات به دست آمده از این مدل ها، تقریبا یکسان است ولی این مدل ها توزیع اندازه حفرات متفاوتی را ارائه می کنند. در ادامه نتایج حاصل از آنالیز عکس های HRTEM یکی از نمونه ها با نتایج مدل های مذکور، مقایسه شده است. نتایج نشان می دهد که میزان خطای متوسط برای مدل های DA ,HK و DS به ترتیب برابر ۲.۰۴، ۲.۷۳ و ۱.۴۲ می باشد. بنابراین مدل DS به عنوان مدل برتر جهت تعیین توزیع اندازه حفرات معرفی می شود و مدل DA از نظر دقت پیش بینی، در رتبه آخر قرار می گیرد.

کلید واژه: جاذب کربنی، ایزوترم جذب، توزیع اندازه حفرات، مدل HK، مدل DA، مدل DS

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.