مقاله ارتباط شاخص گلیسمی و بار گلیسمی با سندرم متابولیک و شاخص های آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط شاخص گلیسمی و بار گلیسمی با سندرم متابولیک و شاخص های آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط شاخص گلیسمی و بار گلیسمی با سندرم متابولیک و شاخص های آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط شاخص گلیسمی و بار گلیسمی با سندرم متابولیک و شاخص های آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط شاخص گلیسمی و بار گلیسمی با سندرم متابولیک و شاخص های آن :

مقاله ارتباط شاخص گلیسمی و بار گلیسمی با سندرم متابولیک و شاخص های آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اسفند ۱۳۸۸ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۶۱۵ تا ۶۲۴ منتشر شده است.
نام: ارتباط شاخص گلیسمی و بار گلیسمی با سندرم متابولیک و شاخص های آن
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص گلیسمی
مقاله بار گلیسمی
مقاله سندرم متابولیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: سندرم متابولیک مجموعه ای از اختلال های متابولیک است که با بیماری های مزمن مانند چاقی، بیماری های قلبی – عروقی و دیابت در ارتباط است. اتیولوژی دقیق آن ناشناخته است، اما به نظر می رسد که عادت های رژیمی در این سندرم نقش عمده ای داشته باشند. در این مطالعه ، ارتباط شاخص گلیسمی (GI) و بار گلیسمی (GL) با سه تعریف سندرم متابولیک و هر یک از شاخص های آن بررسی شدند.
مواد و روش ها: نمونه های خون و یادآمد ۲۴ ساعته، در یک مطالعه آینده نگر، در یک پیگیری ۶۴ سال از ۱۲۰ فرد بالای ۴۰ سال و بدون سندرم متابولیک یا دیابت در مطالعه قند و لیپید تهران جمع آوری شدند. شاخص های تن سنجی، فشارخون و قند خون ناشتا اندازه گیری شد. GI و GL در افرادی که طی پیگیری به سندرم متابولیک مبتلا شدند، تعیین و با افرادی که مبتلا به سندرم متابولیک نشدند، مقایسه شدند. سندرم متابولیک بر اساس شاخص های تنظیم شده توسط WHO، IDF و ATPIII تعریف شد.
یافته ها: بعد از تعدیل برای متغیرهای مداخله گر، دریافت GI و GL به طور معکوسی با تعریف های ATPIII و IDF ارتباط داشت. شیوع سندرم متابولیک در بالاترین پنجک دریافت ([OR] 4.5; 95%CI: 1-19. 2) GI و GL ([OR] 4.8; 95%CI: 1.1-20. 6) نسبت به پایین ترین پنجک، بعد از تعدیل برای عوامل مداخله گر رژیمی و شیوه زندگی به طور معنی داری بالاتر بود. از طرفی شاخص گلیسمی در بالاترین پنجک با افزایش نمایه توده بدن، کلسترول، کلسترول (P=0.005) LDL و کاهش کلسترول (P=0.01) HDL و بار گلیسمی در بالاترین پنجک با افزایش کلسترول (P=0.001) LDL و کاهش کلسترول (P=0.015) HDL در ارتباط بود.
نتیجه گیری: شاخص گلیسمی و بار گلیسمی می توانند اثر نامطلوبی بر سندرم متابولیک و اجزای آن داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.