ارزیابی توزیع فضایی سرمایه اجتماعی در سطح مناطق شهری با استفاده از تکنیک Topsis و GIS- (مطالعه موردی: نواحی شهر قوچان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی توزیع فضایی سرمایه اجتماعی در سطح مناطق شهری با استفاده از تکنیک Topsis و GIS- (مطالعه موردی: نواحی شهر قوچان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی توزیع فضایی سرمایه اجتماعی در سطح مناطق شهری با استفاده از تکنیک Topsis و GIS- (مطالعه موردی: نواحی شهر قوچان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی توزیع فضایی سرمایه اجتماعی در سطح مناطق شهری با استفاده از تکنیک Topsis و GIS- (مطالعه موردی: نواحی شهر قوچان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی توزیع فضایی سرمایه اجتماعی در سطح مناطق شهری با استفاده از تکنیک Topsis و GIS- (مطالعه موردی: نواحی شهر قوچان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات جغرافیایی مناطق خشک

تعداد صفحات :۲۴

سرمایه اجتماعی، از مقولات اجتماعی بسیار مهم است که هم چون شاخص های مهم اقتصادی ازجمله تورم، تولید ناخالص ملی، میزان اشتغال و… در میزان توسعه یافتگی کشورها نقش بزرگی را ایفا می کند. هدف از این مقاله، ارزیابی و تحلیل توزیع فضایی سرمایه اجتماعی در سطح نواحی شهر قوچان است. روش تحقیق مطالعه حاضر، از نوع پیمایشی بوده، داده های این پژوهش با استفاده از پرسشنامه و به روش نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای به دست آمده است. جامعه آماری، ساکنان نواحی پنجگانه قوچان می باشند که تعداد ۲۰۰ نفر انتخاب گردیدند. هم چنین برای ارزش گذاری و رتبه بندی نواحی از نظر میزان سرمایه اجتماعی از مدل تصمیم گیری (Topsis) استفاده گردید. بر اساس تحلیل صورت گرفته، نواحی پنجگانه قوچان در سه سطح برخوردار، نیمه برخوردار (متوسط) و فرو برخوردار (محروم) قرار گرفته اند. برای بررسی میزان سرمایه اجتماعی در سطح شهر قوچان، ۱۲ شاخص مورد بررسی از طریق مدل آنتروپی شانون وزن دهی شده و سپس از تاپسیس به عنوان روش تصمیم گیری چندشاخصه ای استفاده شده و در نهایت با استفاده از نرم افزارArc GIS ، نقشه سطوح برخورداری نواحی شهر ترسیم شده است. نتیجه حاصل از بررسی انجام شده، نشان می دهد که در میان نواحی شهری قوچان، سه ناحیه (یک، دو و پنج) محروم با ضریب اولویت ۰.۳۸ در پایین ترین سطح برخورداری جای گرفته اند. دومین سطح، ناحیه چهار است که دارای ضریب اولویت ۰.۵۳ است و سطح یک، ناحیه سه می باشد که با ضریب اولویت ۰.۷۷ از لحاظ شاخص های مورد بررسی، بهترین وضعیت را در بین نواحی پنجگانه شهر قوچان دارا است.

کلید واژه: اولویت بندی، تحلیل فضایی، سرمایه اجتماعی، توسعه شهری، قوچان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.