مقایسه دقت روش های تصویربرداری MRI زانو با تزریق داخل مفصلی و تزریق داخل وریدی در بیماران مبتلا به ضایعات زانو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه دقت روش های تصویربرداری MRI زانو با تزریق داخل مفصلی و تزریق داخل وریدی در بیماران مبتلا به ضایعات زانو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه دقت روش های تصویربرداری MRI زانو با تزریق داخل مفصلی و تزریق داخل وریدی در بیماران مبتلا به ضایعات زانو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه دقت روش های تصویربرداری MRI زانو با تزریق داخل مفصلی و تزریق داخل وریدی در بیماران مبتلا به ضایعات زانو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه دقت روش های تصویربرداری MRI زانو با تزریق داخل مفصلی و تزریق داخل وریدی در بیماران مبتلا به ضایعات زانو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۵

سابقه و هدف: میزان دقت روش های مختلف تصویربرداری MRI در تشخیص ضایعات زانو کماکان مورد سوال قرار دارد. هدف مقایسه دقت روش های تصویربرداری MRI با تزریق داخل وریدی و داخل مفصلی در تشخیص آسیب های زانو است.مواد و روش ها: این مطالعه از نوع ارزیابی روش های تشخیصی می باشد. بیست و پنج نفر از بیماران با آسیب های زانو که کاندید آرتروسکوپی تشخیصی درمانی بوده وارد مطالعه شده و برای آنها MRI با تزریق داخل مفصلی و داخل وریدی انجام شد. نتایج حاصله با نتایج آرتروسکوپی به عنوان استاندارد طلایی مقایسه شده و میزان حساسیت، ویژگی و دقت هر روش محاسبه گردید. میزان دقت دو روش در پایان با آزمون مک نمار مقایسه شد.یافته ها: میزان حساسیت، ویژگی و دقت روش تزریق داخل مفصلی به ترتیب در مورد مینیسک میانی %۸۷ MM، %۱۰۰، %۸۸، مینیسک جانبی %۷۷ LM، %۹۱، %۸۴، لیگامان متقاطع قدامی %۸۴ ACL، %۱۰۰، %۸۸، لیگامان متقاطع خلفی %۸۸ PCL، %۹۳، %۹۲ بوده و در مورد روش تزریق داخل وریدی به ترتیب در مورد %۴۸ MM، %۱۰۰، %۵۲، %۰ LM، %۱۰۰، %۴۴، %۸۴ ACL، %۱۰۰، %۸۸، %۳۰ PCL، %۱۰۰، %۷۲ به دست آمد. مقایسه دقت تشخیصی دو روش در آسیب های عناصر مختلف زانو تنها جایگزینی تزریق داخل وریدی را به جای تزریق داخل مفصلی در ضایعات ACL و PCL قابل قبول نشان داد (P=1.000 و p=0.063).بحث و نتیجه گیری: در این مطالعه نشان داده شد که دقت روش تزریق داخل وریدی در آسیب های ACL و PCL با تزریق داخل مفصلی قابل مقایسه بوده و به جای یکدیگر قابل استفاده اند.

کلید واژه: MRI، زانو، لیگامان، مینیسک، تزریق داخل مفصلی، تزریق داخل وریدی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.