ارزیابی اثر تراکم ‌های مختلف خردل وحشی بر برخی پارامترهای کیفی و عملکرد کمی (دانه) کلزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثر تراکم ‌های مختلف خردل وحشی بر برخی پارامترهای کیفی و عملکرد کمی (دانه) کلزا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثر تراکم ‌های مختلف خردل وحشی بر برخی پارامترهای کیفی و عملکرد کمی (دانه) کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر تراکم ‌های مختلف خردل وحشی بر برخی پارامترهای کیفی و عملکرد کمی (دانه) کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثر تراکم ‌های مختلف خردل وحشی بر برخی پارامترهای کیفی و عملکرد کمی (دانه) کلزا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم به زراعی گیاهی (پژوهش های کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۷

به منظور بررسی تاثیر علف‌ هرز خردل وحشی بر عملکرد و برخی پارامترهای کیفی کلزا، آزمایشی با آرایش فاکتوریل ‌در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با چهار تکرار در سال زراعی ۱۳۸۶ در مزرعه‌ تحقیقاتی مرکز ترویج کشاورزی شهر ملاثانی اهواز انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل ۲ فاکتور تراکم بوته خردل وحشی در ۵ سطح (۰، ۷، ۱۴، ۲۱ و ۳۵ بوته در مترمربع) بعنوان فاکتور اولیه و تراکم بوته کلزا در ۳ سطح (۶۰، ۸۰ و ۱۰۰ بوته در مترمربع) بعنوان فاکتور ثانویه می ‌باشند. نتایج نشان داد که اثر متقابل تراکم ‌های مختلف خردل وحشی و گیاه کلزا بر عملکرد دانه، درصد روغن، عملکرد روغن و پروتئین دانه کلزا معنی ‌دار بود، منتها برای درصد پروتئین محتویات دانه کلزا غیرمعنی ‌دار گردید. افزایش تراکم خردل در تراکم ‌های متفاوت بوته‌ کلزا موجب کاهش عملکرد دانه به میزان ۸۷، ۸۹ و ۸۰ درصد، درصد روغن به میزان ۲۶، ۴۷ و ۵۲ درصد، عملکرد روغن به میزان ۹۰، ۹۴ و ۹۰ درصد و عملکرد پروتئین به میزان ۸۵، ۸۶ و ۷۵ درصد به ترتیب در تراکم ۶۰، ۸۰ و ۱۰۰ بوته کلزا نسبت به شاهد کلزا گردید. ضمنا با افزایش تراکم گیاه کلزا درصد روغن آن زیاد شد. در حالیکه بیشترین عملکرد روغن به ترتیب از تراکم ‌های ۸۰، ۱۰۰ و ۶۰ بوته حاصل گردید. عملکرد پروتئین و دانه از تراکم‌ های متفاوت کلزا تاثیر مشابهی پذیرفتند، بگونه ‌ای که بالاترین مقدار آنها به ترتیب از تراکم‌ های ۸۰، ۶۰ و ۱۰۰ بوته بدست آمد. بطور کلی با ازدیاد خردل وحشی در واحد سطح میزان عملکرد دانه کاهش می ‌یابد اما این کاهش بسته به تراکم گیاه کلزا متفاوت است. در حالیکه این امر در رابطه با درصد روغن برعکس است.

کلید واژه: کلزا، رقابت، درصد روغن، درصد پروتئین، عملکرد دانه، خردل وحشی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.