مقاله شیوع هیپوتیروئیدی دایمی در مادران مبتلا به تیروئیدیت پس از زایمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیوع هیپوتیروئیدی دایمی در مادران مبتلا به تیروئیدیت پس از زایمان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع هیپوتیروئیدی دایمی در مادران مبتلا به تیروئیدیت پس از زایمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع هیپوتیروئیدی دایمی در مادران مبتلا به تیروئیدیت پس از زایمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع هیپوتیروئیدی دایمی در مادران مبتلا به تیروئیدیت پس از زایمان :

مقاله شیوع هیپوتیروئیدی دایمی در مادران مبتلا به تیروئیدیت پس از زایمان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اسفند ۱۳۸۸ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۶۸۰ تا ۶۸۵ منتشر شده است.
نام: شیوع هیپوتیروئیدی دایمی در مادران مبتلا به تیروئیدیت پس از زایمان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کم کاری تیروئید
مقاله تیروئیدیت پس از زایمان
مقاله T4 ،TSH

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: تیروئیدیت متعاقب زایمان اغلب گذر است، اما در برخی افراد متعاقب فاز حمله حاد، کم کاری دایمی تیروئید به وجود می آید. هدف از این مطالعه، بررسی شیوع هیپوتیروئیدی دایمی در مادران مبتلا به تیروئیدیت متعاقب زایمان در شهر اهواز بود.
مواد و روش ها: همه زنان که طی سال های ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۶ به درمانگاه غدد مراجعه کرده بودند و برای آن ها تشخیص تیروئیدیت پس از زایمان مطرح شده بود، به مدت ۲ تا ۱۰ سال پیگیری شدند. بیماران از زمان تشخیص بیماری به مدت ۶ تا ۲۴ ماه با لووتیروکسین درمان شدند. سپس درمان بیماران برای بررسی ماندگاری هیپوتیروئیدی قطع شد. بر اساس یافته های آزمایش های هورمونی پس از قطع درمان، بیماران به سه گروه تقسیم شدند. گروه یک: دارای آزمون عملکرد تیروئید طبیعی، گروه دو: دچار کم کاری زیر بالینی، و گروه سه: کم کاری آشکار.
یافته ها: ۵۸ بیمار بیش از ۶ ماه پس از قطع درمان با لووتیروکسین تحت نظر باقی مانده بودند که وارد مطالعه شدند. ۲۵ بیمار (۴۳۱%) در گروه یک، ۱۳ بیمار (۲۲۴%) در گروه دو، و ۲۰ بیمار (۳۴۵%) در گروه یه قرار گرفتند. میانگین سطح T4 در بیماران گروه یک به طور واضح از بیماران گروه دو و سه بالاتر بود (P=0.003). بروز هیپوتیروئیدی دایمی (آشکار یا زیر بالینی) در بیمارانی که TSH اولیه کمتر یا مساوی ۱۰ داشتند، از بیمارانی که TSH اولیه بیشتر از ۱۰ داشتند، کمتر بود (P=0.49) بروز هیپوتیروئیدی دابمی در بیمارانی که تظاهر زمان تشخیص بیماری آن ها به صورت کم کاری بود، نسبت به بیمارانی که تظاهرات آن ها به صورت هیپرتیروئیدی بود به طور معنی داری بیشتر بود (P=0.006).
نتیجه گیری: درصد بالایی از بیماران مبتلا به تیروئیدیت پس از زایمان به کم کاری دایمی تیروئید مبتلا می شوند. تشخیص به هنگام موارد خفیف تا شدید بیماری و مراقبت صحیح سبب بهبود زندگی مادر و کودک می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.