مقاله اثر افزایش سن همراه با افزایش وزن بر قطر و درجه ناهمگونی اندازه سلول ها در بافت چربی نواحی مختلف بدن موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر افزایش سن همراه با افزایش وزن بر قطر و درجه ناهمگونی اندازه سلول ها در بافت چربی نواحی مختلف بدن موش صحرایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر افزایش سن همراه با افزایش وزن بر قطر و درجه ناهمگونی اندازه سلول ها در بافت چربی نواحی مختلف بدن موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزایش سن همراه با افزایش وزن بر قطر و درجه ناهمگونی اندازه سلول ها در بافت چربی نواحی مختلف بدن موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر افزایش سن همراه با افزایش وزن بر قطر و درجه ناهمگونی اندازه سلول ها در بافت چربی نواحی مختلف بدن موش صحرایی :

مقاله اثر افزایش سن همراه با افزایش وزن بر قطر و درجه ناهمگونی اندازه سلول ها در بافت چربی نواحی مختلف بدن موش صحرایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اسفند ۱۳۸۸ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۷۱۳ تا ۷۲۰ منتشر شده است.
نام: اثر افزایش سن همراه با افزایش وزن بر قطر و درجه ناهمگونی اندازه سلول ها در بافت چربی نواحی مختلف بدن موش صحرایی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بافت چربی
مقاله قطر سلول
مقاله افزایش وزن
مقاله افزایش سن
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: افزایش وزن سبب افزایش توده بافت چربی بدن می شود که به طور عمده بخاطر افزایش قطر سلول های چربی است. قطر سلول های چربی از شاخص های مهم میزان متابولیسم آن است. هدف از این مطالعه تعیین اثر افزایش سن توام با افزایش وزن بر اندازه سلول های چربی نواحی مختلف بدن بود.
مواد و روش ها: بافت های چربی از نواحی زیرجلدی (SC)، رتروپریتونئال (RP)، پری رنال(PR) ، پروگزیمال اپیدیدیم (PE) و دیستال اپیدیدیم (DE) از دو گروه موش صحرایی با تفاوت سنی ۳۰ روز و افزایش وزن ۳۶% برداشته شد. قطر سلول های چربی با میکروسکوپ مجهز به میکرومتر اندازه گیری گردید. درجه ناهمگونی اندازه سلول ها از روی شاخص ضریب پراکندگی از میانگین قطر سلولی تعیین شد.
یافته ها: در هر دو گروه قطر سلول های چربی بین نواحی مختلف تفاوت معنی داری نداشت. افزایش وزن موجب افزایش معنی داری در قطر سلول های چربی همه نواحی به استثنای RP شد. بیشترین و کمترین افزایش قطر سلول به ترتیب در نواحی PR و RP مشاهده شد. افزایش وزن تغییر معنی داری در درجه ناهمگونی اندازه سلول در بافت های مختلف ایجاد نکرد.
نتیجه گیری: هنگام افزایش سن همراه با افزایش وزن سلول های چربی نواحی مختلف به یک اندازه دچار هیپرتروفی نمی شوند، به طوری که سلول های چربی اطراف اندام های با اهمیت حیاتی بیشتر مانند کلیه و اندام تولید مثل بیش از سلول های چربی نواحی دیگر تاثیر می پذیرند. یافته های این مطالعه می تواند به شناخت بیشتر از رشد بافت چربی و بیماری های مرتبط با آن مانند اختلال های قلبی – عروقی و دیابت کمک کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.