سنجش اثرات مهاجرت بعنوان مهمترین عامل در تشخیص گستره فقر شهری و سکونتگاه های غیر رسمی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: شهر کاشمر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش اثرات مهاجرت بعنوان مهمترین عامل در تشخیص گستره فقر شهری و سکونتگاه های غیر رسمی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: شهر کاشمر) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش اثرات مهاجرت بعنوان مهمترین عامل در تشخیص گستره فقر شهری و سکونتگاه های غیر رسمی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: شهر کاشمر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش اثرات مهاجرت بعنوان مهمترین عامل در تشخیص گستره فقر شهری و سکونتگاه های غیر رسمی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: شهر کاشمر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش اثرات مهاجرت بعنوان مهمترین عامل در تشخیص گستره فقر شهری و سکونتگاه های غیر رسمی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: شهر کاشمر) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آمایش محیط

تعداد صفحات :۲۵

مناطق حاشیه نشین، بخش های مورد غلفت واقع شده ای از شهر هستند که کیفیت سکونت در آنجا به شدت پایین و نامناسب است. اغلب این سکونتگاه ها بر روی اراضی حاشیه ای شهر که ارزش پایینی دارند واقع شده اند. در گستره های فقیر شهری، مهاجران فقیر و مصیبت زده روستایی اولین خانه ارزان و کوچک خود را بنا کرده و شروع به جست و جو برای یافتن کار و شغل مناسب می کنند. هدف از این پژوهش بررسی اثرات مهاجرت در شکل گیری گستره های فقر شهری و سکونتگاه های غیررسمی بوده و به عنوان نمونه موردی نیز مطالعه اینگونه بافت ها در شهر کاشمر انتخاب شده است. جهت تعیین ویژگی و شاخصه محدوده های مکانی مورد بررسی روش ارزیابی فرآیند تحلیلی سلسله مراتبی (AHP) با استفاده از روی هم گذاری لایه ها در سیستم اطلاعات مکانی (GIS) بعنوان مدل شناسایی این گونه سکونتگاه ها تعیین شده است. خروجی مدل مذکور نشان از آن دارد که شاخص «سهم جمعیت مهاجر از کل ساکنان بافت» جهت تشخیص سکونتگاه های غیررسمی و بافت حاشیه نشینی در بین ۹ شاخص اجتماعی فرهنگی با وزن ۰.۳۰۸ امتیاز و در بین مجموعه ۳۰ شاخص کالبدی، اجتماعی، اقتصادی و محیطی با وزن کل ۰.۱۶۴ امتیاز به عنوان مهمترین معیار می باشد. همچنین در خروجی نهایی مدل، این شاخص با نتیجه اعمال کل شاخص ها به میزان ۷۴% همبستگی دارد.

کلید واژه: مهاجرت، اسکان غیررسمی، گستره فقر شهری، کاشمر، ارزیابی فرآیند تحلیلی سلسله مراتبی (AHP)، سیستم اطلاعات مکانی (GIS)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.