مقاله اختلال حس پروپریوسپشن در استئوآرتریت زانو و ارتباط آن با شدت درد و شدت درگیری رادیولوژیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اختلال حس پروپریوسپشن در استئوآرتریت زانو و ارتباط آن با شدت درد و شدت درگیری رادیولوژیک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اختلال حس پروپریوسپشن در استئوآرتریت زانو و ارتباط آن با شدت درد و شدت درگیری رادیولوژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اختلال حس پروپریوسپشن در استئوآرتریت زانو و ارتباط آن با شدت درد و شدت درگیری رادیولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اختلال حس پروپریوسپشن در استئوآرتریت زانو و ارتباط آن با شدت درد و شدت درگیری رادیولوژیک :

مقاله اختلال حس پروپریوسپشن در استئوآرتریت زانو و ارتباط آن با شدت درد و شدت درگیری رادیولوژیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از صفحه ۴۵ تا ۴۹ منتشر شده است.
نام: اختلال حس پروپریوسپشن در استئوآرتریت زانو و ارتباط آن با شدت درد و شدت درگیری رادیولوژیک
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استئوآرتریت زانو
مقاله پروپریوسپشن
مقاله ایزوکاینتیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: استئوآرتریت زانو شایعترین بیماری های روماتیسمی می یاشد. حس پروپریوسپشن نقش اساسی در محافظت از مفصل دارد. بررسی میزان اختلال این حس در استئوآرتریت زانو و ارتباط آن با شدت درد و درگیری رادیولوژیک در مطالعه حاضر انجام گرفت تا تاکید بیشتری بر این حس در درمان و توانبخشی بیماران اعمال گردد.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی – مقایسه ای تعداد ۲۵ بیمار با استئوآرتریت زانو با میانگین سنی ۵۹۲±۷۶ سال و تعداد ۱۵ نفر افراد سالم با میانگین سنی ۵۴۹±۴۶ سال در گروه بیمار و کنترل قرار گرفتند. از دستگاه ایزوکاینتیک برای کمی نمودن حس پروپریوسپشن در سه زاویه ۳۰، ۴۵ و ۶۰ درجه اکستانسیون زانو استفاده گردید. ایندکس های Western Ontario and McMaster Universities Index of Osteoarthritis (WOMAC) و (VAS) Visual Analog Scale برای تعیین شدت درد و روش درجه بندی Kellegren-Laverene برای درجه بندی رادیولوژیک بکار رفت. از آزمونهای آماری یو مان ویتنی و آزمون ضریب همبستگی اسپیرمن در نرم افزار SPSS 16 برای آنالیز استفاده گردید.
یافته ها: میانگین خطای زاویه ای برای زانوی راست در گروه بیمار و کنترل به ترتیب ۶۰۹±۴۰۳ درجه و ۲۲۸±۰۹۳ درجه بود. میانگین خطای زاویه ای برای زانوی چپ در گروه بیمار و کنترل به ترتیب ۶۰۸۶±۵۱۳ و ۳۱۹±۱۷۸ بود (P<0.05). میانگین خطای زاویه ای در گرید ۲ رادیولوژیک برابر با ۵۴±۴۲ درجه و در گرید ۳ برابر با ۶۸۳±۳۴۶ بود (P=0.386). ارتباط بین میانگین خطای زاویه ای با ایندکس WOMAC و VAS معنی دار نبود (P=0.18) و (P=0.22).
نتیجه گیری: حس پروپریوسپشن در استئوآرتریت زانو مختل می گردد که می تواند باعث فشار بیشتر بر مفصل و تشدید استئوآرتریت گردد ولی میزان آن با شدت درد و شدت درگیری رادیولوژیک رابطه ای ندارد؛ بنابراین لازم است در هر مرحله از شدت بیماری اقدام مناسبی برای تقویت این حس در نظر گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.