مقاله رژیم غذایی بچه ماهیان شوریده ruber Otolithes در سواحل استان خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رژیم غذایی بچه ماهیان شوریده ruber Otolithes در سواحل استان خوزستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رژیم غذایی بچه ماهیان شوریده ruber Otolithes در سواحل استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رژیم غذایی بچه ماهیان شوریده ruber Otolithes در سواحل استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رژیم غذایی بچه ماهیان شوریده ruber Otolithes در سواحل استان خوزستان :

مقاله رژیم غذایی بچه ماهیان شوریده ruber Otolithes در سواحل استان خوزستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در اقیانوس شناسی از صفحه ۱۱ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: رژیم غذایی بچه ماهیان شوریده ruber Otolithes در سواحل استان خوزستان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تغذیه بچه ماهیان شوریده، نمونه برداری به طور ماهیانه به مدت ۱۰ ماه از اسفند ۱۳۸۵ تا آذر ۱۳۸۶ در سواحل استان خوزستان انجام گردید و معده ۸۲ عدد بچه ماهیان شوریده ruber Otolithes بررسی شد که ۲۳۱ درصد معده ها خالی و ۷۶۸ درصد معده ها دارای غذا بود. بیشترین درصد معده های خالی و در نتیجه کمترین درصد شدت تغذیه در اسفند ماه و کمترین درصد معده های خالی و در نتیجه بیشترین درصد شدت تغذیه در تیرماه مشاهده شد. مقدار شدت تغذیه در منطقه شرقی (بحرکان) و غربی (لیفه ـ بوسیف) مقایسه شد که مقدار شدت تغذیه در منطقه شرقی بیشتر از منطقه غربی است. در ۷۶۸ درصد معده های دارای غذا در منطقه شرقی و غربی قطعات بدن سخت پوستان، خرچنگ براکیورا، میگوی کاریده، ماهی و در منطقه غربی بریوزوا غذای اصلی را تشکیل می دهند. در منطقه شرقی و غربی قطعات سخت پوستان، میگوی کاریده، ماهی و خرچنگ براکیورا دارای بیشترین ترکیب غذایی و بیشترین اهمیت نسبی اجزای غذایی هستند. همچنین اهمیت نسبی موارد غذایی در گروه های طولی بالا شامل شکارهای بزرگتر از جمله ماهی، میگو و خرچنگ، در حالی که در گروه های طولی پایین تر جلبک، بریوزوا، دیاتومه و اسپیکول اسفنج است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.