ترکیب طولی، رشد، مرگ و میر و سطح بهره برداری ماهی شیر (Scomberomorus commerson) در آب های ساحلی استان بوشهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ترکیب طولی، رشد، مرگ و میر و سطح بهره برداری ماهی شیر (Scomberomorus commerson) در آب های ساحلی استان بوشهر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ترکیب طولی، رشد، مرگ و میر و سطح بهره برداری ماهی شیر (Scomberomorus commerson) در آب های ساحلی استان بوشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ترکیب طولی، رشد، مرگ و میر و سطح بهره برداری ماهی شیر (Scomberomorus commerson) در آب های ساحلی استان بوشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ترکیب طولی، رشد، مرگ و میر و سطح بهره برداری ماهی شیر (Scomberomorus commerson) در آب های ساحلی استان بوشهر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اقیانوس شناسی

تعداد صفحات :۱۲

در این تحقیق ترکیب طولی، ضرایب رشد، مرگ و میر و همچنین بررسی وضعیت فعلی بهره برداری از ذخیره ماهی شیر در منطقه شمال خلیج فارس، محدوده آب های ساحلی استان بوشهر مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به موقعیت سواحل استان، اسکله های دیلم در شمال، بندرگاه در مرکز و دیر در جنوب استان به عنوان ایستگاه نمونه برداری انتخاب گردید. نمونه برداری به صورت ماهانه طی یک سال از صید تجاری تخلیه شده به ایستگاه های موردنظر و به صورت تصادفی انجام شد. میانگین طول چنگالی ماهیان شیر صیدشده در ماه های مختلف، تفاوت معنی داری با هم داشت. بیشینه طول چنگالی ماهی شیر، مربوط به ماه های اولیه سال بود. پارامترهای رشد معادله برتالنفی، طول بی نهایت L¥ و ضریب رشد K به روش الفان ELFFAN I موجود در برنامه FiSAT به ترتیب ۱۳۷.۳۴ سانتیمتر و ۰.۳۵ بر سال تخمین زده شد. سن در طول صفر t0 نیز ۰.۳۱- در سال محاسبه گردید. همچنین مرگ و میر کل (Z) با استفاده از روش منحنی خطی صید، مرگ و میر طبیعی (M) با استفاده از فرمول تجربی پائولی و مرگ و میر صیادی (F) با استفاده از فرمول F=Z-M به ترتیب ۱.۸۱، ۰.۴۴۸ و ۱.۳۶ به دست آمد. ضریب یا نرخ بهره برداری از معادله E=F/Z محاسبه و مقدار عددی آن ۰.۷۵ به دست آمد. نقاط مرجع زیستی Fopt و Flimit به ترتیب ۰.۲۲ بر سال و ۰.۲۹ بر سال به دست آمد که فاصله زیادی تا Fcur دارد و نشان می دهد این ماهی در آب های استان بوشهر تحت فشار صیادی قرار دارد.

کلید واژه: رشد و مرگ و میر، ماهی شیر، Scomberomorus commerson، بهره برداری، آب های بوشهر و خلیج فارس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.