الگوی استفاده از روش های تنظیم خانواده در زنان بالای ۳۵ سال مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی اهواز در سال ۱۳۸۹


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 الگوی استفاده از روش های تنظیم خانواده در زنان بالای ۳۵ سال مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی اهواز در سال ۱۳۸۹ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد الگوی استفاده از روش های تنظیم خانواده در زنان بالای ۳۵ سال مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی اهواز در سال ۱۳۸۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الگوی استفاده از روش های تنظیم خانواده در زنان بالای ۳۵ سال مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی اهواز در سال ۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن الگوی استفاده از روش های تنظیم خانواده در زنان بالای ۳۵ سال مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی اهواز در سال ۱۳۸۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جنتاشاپیر

تعداد صفحات :۱۲

زمینه: اگر چه میزان باروری در سنین بالای ۳۵ سال کاهش می یابد، اما میزان عوارض مادری و جنینی و شیوع حاملگی ناخواسته در این سنین افزایش می یابد. تحقیقات محدودی بر روی الگوی استفاده از روشهای پیشگیری در زنان بالای ۳۵ سال متمرکز شده است. این پژوهش با هدف بررسی الگوی استفاده از روش های پیشگیری و عوامل مرتبط با آن در زنان بالای ۳۵ سال مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی اهواز انجام شده است.روش: در یک پژوهش توصیفی تحلیلی، ۳۸۴ زن ۳۵ سال یا بالاتر، تحت پوشش ۶ مرکز بهداشتی درمانی اهواز در سال ۱۳۸۹ مورد مطالعه قرار گرفتند. اطلاعات مورد نیاز از طریق تکمیل پرسش نامه پژوهشگر ساخته به روش مصاحبه و مشاهده اطلاعات موجود در پرونده، توسط پرسشگر آموزش دیده جمع آوری گردید و از نرم افزار SPSS جهت ورود و تجزیه و تحلیل اطلاعات استفاده شد. هم چنین در این پژوهش از آمار توصیفی و آزمون کای اسکوئر نیز استفاده شده است.نتایج: میانگین سن زنان ۳.۴ ± ۳۹.۱ سال و میانگین سن ازدواج ۵.۳ ± ۲۰.۲ سال بود. شایع ترین روش های پیشگیری مورد استفاده در این زنان، کاندوم، قرص های خوراکی و توبکتومی به ترتیب با ۳۱.۳ درصد، ۲۲.۷ درصد و ۱۹.۳ درصد و کمترین روش مورد استفاده، وازکتومی در همسر با ۰.۵ درصد بوده است. بین دو گروه زنان استفاده کننده از روش های مطمئن و کمتر مطمئن پیشگیری از بارداری با متغیرهای سن زنان (p=0.011)، سن ازدواج (p<0.001)، شاخص توده بدنی (p=0.001)، تعداد حاملگی (p<0.001) و تعداد زایمان (p=0.001)، نیز ارتباط معنادار آماری به دست آمد.نتیجه گیری: در این مطالعه مشخص گردید که میزان استفاده از روش های کمتر مطمئن پیش گیری از بارداری بالا است، و با توجه به خطرات حاملگی ناخواسته و عوارض مادری و جنینی در این سنین، آموزش تنظیم خانواده و مشاوره تنظیم خانواده در مراکز بهداشتی بایستی در اولویت قرار گیرد.

کلید واژه: روش پیشگیری از بارداری، زنان بالای ۳۵ سال، اهواز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.