مقاله تاثیر مصرف شیر تخمیر شده با بیفیدوباکتریوم آنگولاتوم بر عفونت ناشی از اشریشیاکلی O157:H7  در موش سوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مصرف شیر تخمیر شده با بیفیدوباکتریوم آنگولاتوم بر عفونت ناشی از اشریشیاکلی O157:H7  در موش سوری دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مصرف شیر تخمیر شده با بیفیدوباکتریوم آنگولاتوم بر عفونت ناشی از اشریشیاکلی O157:H7  در موش سوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مصرف شیر تخمیر شده با بیفیدوباکتریوم آنگولاتوم بر عفونت ناشی از اشریشیاکلی O157:H7  در موش سوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مصرف شیر تخمیر شده با بیفیدوباکتریوم آنگولاتوم بر عفونت ناشی از اشریشیاکلی O157:H7  در موش سوری :

مقاله تاثیر مصرف شیر تخمیر شده با بیفیدوباکتریوم آنگولاتوم بر عفونت ناشی از اشریشیاکلی O۱۵۷:H۷ در موش سوری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در فروردین و اردیبهشت ۱۳۸۹ در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از صفحه ۸۰ تا ۸۵ منتشر شده است.
نام: تاثیر مصرف شیر تخمیر شده با بیفیدوباکتریوم آنگولاتوم بر عفونت ناشی از اشریشیاکلی O۱۵۷:H۷ در موش سوری
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اشریشیاکلی
مقاله بیفیدوباکتریوم آنگولاتوم
مقاله تخمیر پروبیوتیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: سویه O۱۵۷:H۷ اشریشیاکلی عامل اسهال خونی و سندرم اورمی همولیتیک (Haemolytic uremic syndrome) شناخته شده است. هدف از این مطالعه تعیین تاثیر مصرف شیر تخمیر شده با بیفیدوباکتریوم آنگولاتوم به عنوان یک پروبیوتیک پر مصرف بر عفونت ناشی از اشریشیاکلی O۱۵۷:H۷در موش های سوری بود.
روش بررسی: در این مطالعه تعداد ۴۵ موش سوری ۶ تا ۸ هفتگی ماده بطور تصادفی به ۵ گروه ۹ سری شامل گروه کنترل (A)، گروه آلوده (B)، گروه غیر آلوده تغذیه شده با پروبیوتیک (C)، گروه پیش آلوده تغذیه شده با پروبیوتیک (D) و گروه پس آلوده تغذیه شده با پروبیوتیک (E) تقسیم شدند. به هر کدام از موش های گروه B, D, E تعداد ۱۵×۱۰۸CFU g ازE.coli O۱۵۷:H۷ از طریق سوند داخل معدی خورانده شد. موشهای گروه C به مدت ۱۴ روز، گروه D به مدت ۷ روز بعد از آلوده شدن و گروه E به مدت ۷ روز قبل از آلوده شدن روزانه ۰۵ میلی لیتر شیر تخمیر شده با بیفیدوباکتریوم آنگولاتوم دریافت نمودند و در روزهای قبل از آلوده شدن، ۳، ۵، ۷ و ۹ روز بعد از آلوده شدن تعداد سلول های E. coli O۱۵۷:H۷ در مدفوع موش ها با روش کشت مخلوط در محیط کشت سوربیتول مکانکی آگار و تایید با آنتی سرم اختصاصی E. coli O۱۵۷ شمارش شدند.
یافته ها: در هیچ کدام از مراحل کشت از موش های گروه کنترل (A) و گروه غیر آلوده تغذیه شده با پروبیوتیک (C)، باکتری زنده اشریشیاکلی O۱۵۷:H۷ جدا نشد. بر اساس آزمون های آماری تفاوت معنی داری بین میانگین تعداد کل سلول های دفع شده در گروه [(۱۱۵۳±۲۸۱)×۱۰۵] B و (P<0.01) [(2.67±۰۵۶)×۱۰۵۱]CFU g و نیز گروه [(۱۱۵۳±۲۸۱)×۱۰۵] B و [(۱۴۷±۰۵۷)×۱۰۵cfu g-1 مشاهده گردید (P<0.01).
نتیجه گیری: مصرف شیر تخمیر شده با بیفیدوباکتریوم آنگولاتوم در مسمومیت با اشریشیاکلی O۱۵۷:H۷، شدت و طول مدت بیماری را کاهش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.